Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Tρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Tρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Η παρέμβαση της Χρυσής Αυγής κατά την διάρκεια της επιτροπής της Βουλής με παρόντα τον αντιπρόεδρο της κομισιόν ήταν δείγμα πραγματικού ελληνικού λόγου. Για όλους εμάς που στηρίζουμε την Χρυσή Αυγή, δεν σταματάτε με την παρουσία σας εντός και εκτός Βουλής να μας κάνετε υπερήφανους. Ας καταλάβουν οι δυνάστες μας ότι είναι ανεπιθύμητοι στην χώρα μας.

Νάσος Κ. 

Είναι περιστασιακό φαινόμενο η Χρυσή Αυγή; Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Αγαπητοί συναγωνιστές, θα ήθελα να καταγγείλω την άκρως επικίνδυνη και ανθελληνική δράση της αναρχοκομμουνίστριας γλωσσολόγου Μαρίας Κακριδή-Ferrari ανεψιάς του γνωστού εαμοκομμουνιστού Ιωάννη Θ. Κακριδή, που δικαίως καταδικάσθηκε το 1942 για την αυθαίρετη κατάργηση του παραδοσιακού τονικού συστήματος της Ελληνικής. Η συγκεκριμένη κυρία ανερυθρίαστα διδάσκει και διαδίδει μεταξύ πολλών άλλων απαράδεκτων, ότι οι Έλληνες ομιλούν μια νοθευμένη γλωσσική μορφή, η οποία, εκκινώντας από μία ασήμαντη διάλεκτο της «ινδοευρωπαϊκής πρωτογλώσσας», είναι η πτωχότερη και η πλέον ακατάλληλη από τις σύγχρονες «πολιτισμένες» γλώσσες, ότι πρέπει να καθιερωθεί η αγγλική ως επίσημη γλώσσα της Ελλάδος και ότι είναι προτιμότερη η χρήση του λατινικού αλφαβήτου για λόγους διεθνιστικής προσαρμογής της χώρας μας στην πολυπολιτισμική πραγματικότητα. Έχει συνυπογράψει μάλιστα το βδελυρό κείμενο υποστηρίξεως της νέας σχολικής γραμματικής για την Ε΄ τάξη. Το χειρότερο όμως είναι ότι εξαπολύει βρόμικο πόλεμο σε όποιον εθνικόφρονα φοιτητή τολμά να αμφισβητήσει τα αντεθνικά αυτά δόγματα, εμποδίζοντας με κάθε τρόπο την ολοκλήρωση των σπουδών του και κατασυκοφαντώντας τον σε όλους τους συναδέλφους της. Η ολέθρια δράση τέτοιων “καθηγητών” στην ένδοξη Πατρίδα μας εκμαυλίζει την φερέλπιδα νεολαία μας. Σαν Εθνικιστές έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε με κάθε μέσο την Πατρίδα μας και ειδικότερα στο θέμα της παιδείας θα πρέπει η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς να εκλείψει.  Συνεχίστε ακατάπαυστα τον τίμιο αγώνα σας για την επιβίωση του αθανάτου Ελληνικού Έθνους.

Έρρωσθε!
Εθνικιστής φοιτητής 

Χρυσή Αυγή στον αντιπρόεδρο της κομισιόν: “Είστε τοκογλύφοι, οικονομικοί εγκληματίες και ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα” – ΒΙΝΤΕΟ

Είμαι ένας επαγγελματίας από την Καρδίτσα και δυσκολεύομαι να τα βγάλω πέρα με τους φόρους και περισσότερο με τις δόσεις των δανείων μου. Περιμένω και αυτό τον χειμώνα μήπως και σηκωθούν οι Έλληνες από τον καναπέ και διεκδικήσουν την πατρίδα τους. Αποφάσισα μέσα στο 2016 να φύγω μετανάστης στην Ιταλία, πουλώντας ότι μπορέσω από την μικρή περιουσία που έχω ένα μαγαζάκι -βενζινάδικο- και το πατρικό μου σπίτι κύρια κατοικία, με σκοπό να μην γυρίσω ποτέ πίσω με την οικογένεια μου μιας και η Πατρίδα με πίκρανε πολύ . Δίκιο δεν βρίσκω πουθενά. Μακάρι να καταφέρετε να βγάλετε στο δρόμο τους Έλληνες να αγωνιστούν ενάντια σ αυτούς που καταστρέφουν τον τόπο.

Φ.Ο. 

Θυμάστε τα “Ολυμπιακά Ακίνητα” που κόστισαν δισεκατομμύρια στους Έλληνες; Και αυτά θα διατεθούν για τη στέγαση των λαθρομεταναστών!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-27-oktwbriou-2015#ixzz3plp99ZkZ

Exit mobile version