Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Χίτλερ, ο Στάλιν και τα υπόγεια του Περισσού!

Ο Χίτλερ, ο Στάλιν και τα υπόγεια του Περισσού!

Μια νέα θεωρία –η οποία όμως είναι… παλιά- λανσάρουν οι δημιουργοί ενός ντοκιμαντέρ που αποτελείται από οκτώ μέρη και ονομάζεται «Στο κυνήγι του Χίτλερ». Το ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί από το History Channel στις 2 Νοεμβρίου.

Όπως υποστηρίζουν, ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε στο καταφύγιό του στο τέλος του πολέμου, αλλά διέφυγε με υποβρύχιο στην Ισπανία κι από κει στην Αργεντινή, όπου ζει ακόμα!

Εις ότι αφορά τη διαφυγή του από το Βερολίνο, οι ευφάνταστοι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ υποστηρίζουν ότι έγινε από έναν ψεύτικο τοίχο σε ένα σταθμό του μετρό του Βερολίνου, που οδηγούσε σ’ ένα υπόγειο δίκτυο στοών, κ.τ.λ., κ.τ.λ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται στη δημοσιότητα τέτοιες ιστορίες. Η σχετική φημολογία είχε ξεκινήσει το 1945, κι από τότε εμφανίζονται κατά καιρούς διάφοροι –απατεώνες- που υποστηρίζουν αυτή την εκδοχή.

Εμείς δεν ξέρουμε βεβαίως αν ο Χίτλερ ζει, αλλά έχουμε μια… φρικτή υποψία και θα την μοιραστούμε μαζί σας: ότι ο Στάλιν ζει κρυμένος στα… υπόγεια του Περισσού! Λέτε να αληθεύει;

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-chitler-o-stalin-kai-ta-upogeia-tou-perissou#ixzz3pmlYBjNg

Exit mobile version