Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο νεαρός Σύριος Στρατιώτης που έπεσε από το άρμα μάχης των τζιχαντιστών

Σε αντιδιαστολή με τις ορδές των δειλών που επιλέγουν το δρόμο της λιποταξίας και της φυγής προς την Ευρώπη, ο νεαρός Σύριος της φωτογραφίας σεβόμενος το Λαό και το Έθνος του, παρέμεινε στη Πατρίδα του πολεμώντας μέχρις εσχάτων τους τζιχαντιστές.

Προτίμησε να πολεμήσει τους υποστηριζόμενους από τους αμερικανοσιωνιστές ισλαμιστές, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Πατρίδος απέναντι σ’ εκείνους που την επιβουλεύονται.

Οι εκτελεστές του Ισλαμικού Κράτους αφαίρεσαν τη ζωή του νεαρού αυτού Στρατιώτη του Συριακού Στρατού, πολτοποιώντας τον με άρμα μάχης. Αφαίρεσαν τη ζωή του, αλλά δεν κατόρθωσαν ποτέ να κατακτήσουν την ελεύθερη Ψυχή του και την Πίστη στο Δίκαιο του Αγώνα για να μείνει η Συρία ανεξάρτητο και κυρίαρχο Κράτος.

Ως Έλληνες Εθνικιστές κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στο νεαρό Μάρτυρα του Συριακού Έθνους, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως με τέτοιους Στρατιώτες η Συρία του Άσαντ δεν θα νικηθεί ποτέ από τους τζιχαντιστές και τους αμερικανοσιωνιστές πάτρωνές τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-nearos-surios-stratiwths-pou-epese-apo-to-arma-machhs-twn-tzichantistwn-g#ixzz3pn4XON3t

Exit mobile version