Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Wall Street Journal: Οι Ευρωπαίοι θα κάνουν την Ελλάδα μια απέραντη αποθήκη λαθρομεταναστών

Wall Street Journal: Οι Ευρωπαίοι θα κάνουν την Ελλάδα μια απέραντη αποθήκη λαθρομεταναστών

Μία ειλικρινή πολιτική ανάλυση της αποφάσεως της Συνόδου Κορυφής για το «προσφυγικό» περιλαμβάνει η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal. Η ανάλυσή της μπορεί να συνοψιστεί στην ακόλουθη φράση: «Η Ελλάδα πρόκειται να γίνει το χωνευτήρι της Ευρώπης, σε μια ύστατη προσπάθεια να ελεγχθεί το αυξανόμενο κύμα μεταναστών και προσφύγων που εισέρχεται στην ήπειρο».

Όπως συγκεκριμένα αναφέρει η εφημερίδα, η απόφαση να δημιουργηθούν άμεσα 50.000 θέσεις για λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι απλώς η αρχή. Οι ευρωπαίοι επιθυμούν η Ελλάδα να κρατάει τους λαθρομετανάστες και να γίνεται εδώ η επεξεργασία ασύλου τους. Έτσι ετοιμάζονται να σηκώσουν όλοι φράχτες και να αφήσουν την Ελλάδα μόνη της να αντιμετωπίσει την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών.

Δεν είναι μόνο οι χώρες της ανατολικής Ευρώπης που ήδη αρνούνται να συμμετάσχουν στην όλη λογική της «υποδοχής» των λαθρομεταναστών. Ακόμα και η Γερμανία, η οποία υποτίθεται ότι φλέγεται από «ανθρωπισμό» (στην πραγματικότητα πρόκειται για εντολή των πλουτοκρατών της για φτηνό εργατικό δυναμικό), προειδοποιεί ότι θα σηκώσει τείχη, αν η ροή των λαθρομεταναστών ξεφύγει από την Ελλάδα και πάει προς τα σύνορά της.

Η ελληνική κυβέρνηση, όντας ο μόνιμος καρπαζοεισπράκτορας της Ευρώπης πήρε ψίχουλα (5,9 εκατ. ευρώ έναντι 3 δισ. ευρώ που δινόντουσαν στην Τουρκία) και αποδέχτηκε τα σχέδια των ευρωπαίων για να κάνει την Ελλάδα έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/wall-street-journal-oi-eurwpaioi-tha-kanoun-thn-ellada-apothhkh-lathrometan#ixzz3pnrcRpHm

Exit mobile version