Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Δόξα και τιμή στον Εθνικό Κυβερνήτη της αιωνίας Ελλάδος, ο οποίος είπε ένα περήφανο ΟΧΙ σε μια αυτοκρατορία πενήντα εκατομμυρίων. Αυτό που μάθαμε κάποτε σαν ιστορία το βιώνουμε σήμερα στη πράξη. Ότι τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες και όχι τα γιουσουφάκια που κυβερνούν την Ελλάδα πολλές δεκαετίες τώρα. Από τα ΟΧΙ των Ελλήνων, στα απανωτά ΝΑΙ των γραικύλων, οι κυβερνώντες ξεπερνούν σε δουλικότητα τους προκατόχους τους, υποδεχόμενοι με γονυκλισίες τους ανεπιθύμητους στην Ελλάδα οικονομικούς εγκληματίες και εθνικούς σου τοκογλύφους. Εκείνους που σου ξεδιπλώνουν αργά-αργά το τρίτο μνημονιακό σχέδιο καταστροφής της χώρας σου. Τους εκπροσώπους της Siemens, της VW και της διεφθαρμένης γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας.

Σ.Μ.

“Η ώρα των Δικαστών”: Νέα πειθαρχική δίωξη κατά “παναθηναϊκάκια” – Γκρεμίζεται το βρώμικο κύκλωμα Σαμαρά!

Η καλύτερη απάντηση στον Ντομπρόφσκις δόθηκε από τη Χρυσή Αυγή. Ο λαός είπε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και οτιδήποτε μέτρο ψηφίζεται σε αυτή τη βουλή είναι αντισυνταγματικό και παράνομο. Διεκδικούμε όπως είπε και τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο. Όλα αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια με τα μνημόνια είναι μια ληστρική επιδρομή εναντίον των Ελλήνων πολιτών και του πλούτου της χώρας μας. Πράγματι οι διεφθαρμένοι της Siemens και της VW δεν μπορούν να μας κάνουν μαθήματα εναντίον της διαφθοράς. Και μακάρι να γίνει η Χρυσή Αυγή γρήγορα κυβέρνηση για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, να μην μεταναστεύουν τα ελληνόπουλα και να μην γεμίζουμε λαθρομετανάστες τη χώρα μας.

Ζ. Β. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον ανθέλληνα υπουργό λαθρομετανάστευσης του Σύριζα: Στη Σύνοδο Κορυφής όλοι λέγαμε τα Σκόπια «Μακεδονία»! ΗΧΗΤΙΚΟ

Βαρύς «καταπέλτης» ο λόγος του κ. Ηλία Κασιδιάρη προς τον δεύτερο σε δύναμη πολιτικό της Κομισιόν. Επιπλέον των άμεσων λεγομένων, δόθηκε κι ένα επίσημο προάγγελμα κοινωνικών αντιδράσεων στην Ελλάδα που θα υποστηριχθούν από την Χρυσή Αυγή. Η Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής γιαγιά Τασία Χριστοδουλοπούλου επιβεβαιώνει την βαρύτητα του λόγου στο τέλος με το παραλήρημά της. Συγκλονίστηκε η δύστυχη διότι άκουσε την διακήρυξη του επερχόμενου πολιτικοκοινωνικού σεισμού στην Ελλάδα. Μια τόση δα μικρή πρόταση ακόμα από τη Χρυσή Αυγή και η γιαγιά Τασία θα έπεφτε ξερή από την καρέκλα της. Αλήθεια, πού είναι το ΚΚΕ να ηγηθεί των κοινωνικών κινητοποιήσεων; Η επανάσταση του φραπέ και του καναπέ με τις ατελείωτες φλυαρίες δεν φτουράει άλλο πια. Η αληθινή επανάσταση είναι δράση και ο ελληνικός λαός θα στηρίξει μέχρι τέλους την μόνη δύναμη κατά των δυναστών μας.

Με εκτίμηση,
Π. Π. 

Έτσι θα «μπουκάρουν» στα σπίτια των Ελλήνων οι συριζαίοι: Έρχονται εξώσεις και πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας

Οι μεγαλύτερες πνευματικές πόρνες του 20ού αιώνα, ήτοι οι αχρείοι δημοσιογράφοι, ξέρασαν πάλι τον εμετό τους εναντίον βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Τους τον επιστρέφουμε αυτούσιο! Πολύ καλά έκαναν οι εκπρόσωποι του δήμου Ρήγα Φεραίου και ζήτησαν από τον βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλο να απονείμει έπαθλα στους συμμετέχοντες μαθητές. Διότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν είναι πολιτικάντιδες-απατεώνες της ξεφτίλας, είναι κανονικοί άνθρωποι, βγαλμένοι μέσα από το λαό με Πίστη, Ιδανικά, Όραμα και αγάπη για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Και για αυτό τασσόμαστε στο πλευρό σας, μέχρι το τέλος.

Χρ.-Νικ. 

Είναι περιστασιακό φαινόμενο η Χρυσή Αυγή; Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-28-oktwbriou-2015#ixzz3podPzbZ3

Exit mobile version