Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Πιερία, Ξάνθη, Δράμα

Η Τ.Ο. Καβάλας την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου, έδωσε το παρών στην είσοδο της διεθνείς έκθεσης KAVALAEXPO 2015 όπου κλιμάκιο συναγωνιστών μοίρασε ενημερωτικό υλικό και εφημερίδες στους επισκέπτες της έκθεσης. Σε μια οικονομία που δοκιμάζεται καθημερινά λόγω λιτότητας αλλά και της ανικανότητας της πολιτικής ηγεσίας, σε ένα κράτος που η πρώτη αριστερή κυβέρνηση των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αποδειχτεί τόσο αριστερή όσο τους επιτρέπει το σύστημα.

Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή είχε προειδοποιήσει σε άπαντες ότι αυτή η κυβέρνηση θα καταφύγει σε ένα εργαλείο που τα «συντρόφια» της αριστεράς σπουδάσανε καλά στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου, την υπερφορολόγηση. Μοναδικό σκοπό έχουν την τελική αφαίμαξη του ελληνικού λαού από όλη την προίκα του είτε αυτή είναι ατομική είτε εθνική καθιστώντας τον υπόδουλο στις δυνάμεις του μνημόνιου. Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την μνημονιακή πολιτική των προκατόχων του, βυθίζοντας την Πατρίδα και τον Λαό ακόμη περισσότερο στην δυστυχία και την απόγνωση. Μοναδική αχτίδα φωτός για τον Ελληνικό λαό είναι η Χρυσή Αυγή που με κάθε δύναμη πολεμάει την αδικία και την δυστυχία, ποθώντας μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, η Τ.Ο. Πιερίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή παρευρέθηκε στο Μνημόσυνο του Ολοκαυτώματος στον Κούκο Πιερίας, που διοργάνωσε η τοπική Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως ΕΔΕΣ – ΠΑΟ, ενώ στεφάνι εκ μέρους του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου κατέθεσε ο περιφερειακός σύμβουλος Νικόλαος Χρυσομάλλης. Στην περίοδο της κατοχής ο Κούκος Πιερίας ήταν η έδρα του «Εθνικού Ελληνικού Στρατού», που αποτελούνταν από 1200 οπλίτες του χωριού και της ευρύτερης περιοχής, Πόντιοι και Μικρασιάτες στην καταγωγή. Επειδή η οργάνωση αρνούνταν να ενταχθεί στον ΕΛΑΣ, δέχθηκε επίθεση των συμμοριτών στις 17 Νοεμβρίου 1943, η οποία αποκρούσθηκε με πολλές απώλειες για τους ελασίτες. Ο Κούκος τελικά καταλήφθηκε από τον ΕΛΑΣ στις 16 Οκτωβρίου 1944, μετά την αποχώρηση των Γερμανών και καταστράφηκε ολοσχερώς, θρηνώντας πάρα πολλά θύματα ακόμα και μεταξύ των αμάχων.

Άλλη μία ενημερωτική δράση της Τοπικής Οργάνωσης Ξάνθης, τελεσφόρησε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, το απόγευμα, στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης. Κλιμάκιο συναγωνιστών με τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, πραγματοποίησαν ενημερωτική εξόρμηση σε καταστήματα συνεστίασης της πόλης.

Οι συναγωνιστές με υψηλό το φρόνημα και το ηθικό, έγιναν για ακόμη μία φορά, η φωνή του Κινήματος ενημερώνοντας, κατατοπίζοντας και πληροφορώντας τους συμπολίτες μας, για το τι πραγματικά επεξεργάζονται για την χώρα μας οι εθνοπροδότες πολιτικοί της. Διανεμήθηκε συνάμα, αρκετά μεγάλος αριθμός φύλλων των εφημερίδων ”Χρυσή Αυγή” κι ”Εμπρός”, καθώς κι ενημερωτικά φυλλάδια αναφορικά με το κυβερνητικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου. Οι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, με πείσμα και θέληση ατσάλινη, συνεχίζουν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του Κινήματός μας έως την τελική Nίκη!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 στα γραφεία της Τ.Ο Δράμας, η προκαθορισμένη ομιλία του γραμματέα της Τοπικής για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και η ομιλία του συναγωνιστή Σούφη Γεράσιμου με θέμα τα ΌΧΙ θέλουν Μεταξάδες. Αρχικά, το λόγο πήρε ο γραμματέας της Τ.Ο Δράμας συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος, αναφερόμενος στις τοποθετήσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην ολομέλεια της βουλής για την διαπλοκή του πολιτικού συστήματος και των καναλιών, ξεμπροστιάζοντας με τις ερωτήσεις τους το ιδιοκτησιακό καθεστώς των καναλιών. Αναφέρθηκε επίσης, στους όρους που θέτει η Χρυσή Αυγή για να υπάρξει λύση στο πρόβλημα αυτό. Επιπλέον, έγινε μία τοποθέτηση για τη φαρσοκωμωδία της επίσκεψης Ολάντ στην Αθήνα και στα λεγόμενα του στα κανάλια της διαπλοκής, ότι για να ξεχρεώσουμε θα χρειαστούν κι άλλες ”μεταρρυθμίσεις”. Δηλαδή, να συνεχίσουμε να δίνουμε ”γη και ύδωρ” στους διεθνείς τοκογλύφους. Άλλωστε αυτά τα συζήτησαν και στη σύσκεψη περί κρατικού προϋπολογισμού για το 2016, έναν προϋπολογισμό λαιμητόμο, διότι αυτά που φώναζε η ”πρώτη φορά αριστερά” τώρα τα εκτελεί η ”δεύτερη καπιταλιστική αριστερά” , εκτελώντας μαζί και τον Ελληνικό λαό. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής, ανέφερε ότι η Μέρκελ δίνει δισεκατομμύρια στην Τουρκία και πρόσφυγες στην Ελλάδα, επιθυμώντας και την ένταξη της Τουρκίας στην ευρωπαϊκή ένωση, προϊδεάζοντας μια διπλωματική τραγωδία εις βάρος της Ελλάδας. Αν δεν υπάρξει γρήγορα μία Εθνική Πολιτική, η Ελλάδα θα χάσει κάθε κυρίαρχο δικαίωμα στην πολιτική σκακιέρα.

Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Σούφης Γεράσιμος αναφερόμενος στα γεγονότα του Έπους του ’40 . Δεν μπορούμε να μιλάμε για επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 και να μην τιμάμε τον Ηγέτη της Νίκης, τον πρωθυπουργό του ΌΧΙ, τον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά. Επίσης, οι ”επίσημοι αρνητές” της επετείου του ΌΧΙ που χρόνια τώρα προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την ιστορία του Έθνους μας, που έχουν σαν πρότυπό τους ψευτοεπαναστάτες και που μετέτρεψαν τις Εθνικές παρελάσεις σε ”χάπενινγκς”, αυτοί οι λακέδες αρνητές του Έθνους των Ελλήνων δεν έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για Ιστορία. Μια Ιστορία που συνεχώς τους διαψεύδει, μια Ιστορία που θέλει Ηγέτες να κυβερνούν με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον και ΌΧΙ ζητιάνους πολιτικάντηδες που απεργάζονται ένα δυσοίωνο μέλλον για την πατρίδα μας ακολουθώντας και εφαρμόζοντας την πολιτική του ενδοτισμού. Ο Ελληνικός λαός το 1940 είχε έναν Ηγέτη στο πλευρό του, ενώ το 2015 έχει έναν Ικέτη συνεχιστή των απάτριδων προσκυνητών των τοκογλύφων, των εγκληματικών κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης. Η Ελλάς, για να σηκωθεί από το βούρκο χρειάζεται έναν Ηγέτη, διότι οι Ηγέτες είναι αυτοί που την κρίσιμη στιγμή οδήγησαν τη Χώρα στη Δόξα και τη Νίκη, γιατί σε αυτή τη γωνιά της γης τα ΌΧΙ θέλουν Μεταξάδες. Μετά το πέρας των ομιλιών, όλοι οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn319#ixzz3ps4miSym

Exit mobile version