Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα… αξιοποίηση των Ολυμπιακών ακινήτων: Κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών και το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο!

Νέα... αξιοποίηση των Ολυμπιακών ακινήτων: Κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών και το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο!

Σε πλήρη εφαρμογή των εντολών της Κομισιόν προχωρά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζοντας στα άμεσα σχέδια της την ανακατασκευή ολυμπιακού χώρου σε χώρο μόνιμης στέγασης λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι άλλος από το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο το οποίο έχει χωρητικότητα για 5.000 παράνομους μετανάστες.

Μια τέτοια όμως εξέλιξη βρίσκει αντίθετο τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ, Νίκο Κιάο, ο οποίος μη θέλοντας να δυσανασχετήσει τους συναδέλφους του στην “Εφημερίδα των Συντακτών” – στην οποία αρθρογραφεί- ούτε φυσικά τους ευεργέτες του Aριστείδη Μπαλτά και Σταύρου Κοντονή – οι οποίοι από κοινού με υπουργική απόφαση τον έχρισαν ως πρόεδρο στο ΔΣ του ΟΑΚΑ- προτείνει, ως νέος ειδήμων επί του θέματος, να χρησιμοποιηθούν τα στρατόπεδα της Αττικής ή άλλα ολυμπιακά έργα ως χώροι φιλοξενίας.

Συγκεκριμένα σε ραδιοφωνικό σταθμό, δήλωσε τα εξής: “Είμαστε υπέρ της φιλοξενίας και καταλαβαίνουμε το δράμα των ανθρώπων εκεί κάτω, αλλά υπάρχουν άλλες λύσεις. Υπάρχουν για παράδειγμα τόσα στρατόπεδα εγκαταλελειμμένα στην Αττική με μεγάλες εγκαταστάσεις, υπάρχουν τα κτίρια του Ελληνικού και άλλα Ολυμπιακά ακίνητα. Σε μας δεν υπάρχει αυτή άνεση“.

Εμείς απλώς να πληροφορήσουμε στους πανταχού λαθρολάγνους ότι δεν υπάρχει πλέον άνεση στον ελληνικό λαό ο οποίος μέχρι και σήμερα αποπληρώνει διαμέσου της φορολογίας τα ακίνητα των Ολυμπιακών Αγώνων. Ακίνητα τα οποία έθρεψαν τους μεγαλοεργολάβους και τώρα θα στεγάσουν τους λαθρομετανάστες.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως, ποιους θα θρέψουν τα τεράστια ευρωπαϊκά κονδύλια τα οποία έχουν επιδοθεί στις αρμόδιες αρχές και στις ΜΚΟ προκειμένου να αντιμετωπίσουν το μείζον πρόβλημα της εισροής παράνομων μεταναστών στην χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/olumpiako-podhlatodromio#ixzz3ps7Um5qG

Exit mobile version