Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προσπάθεια γελοιοποίησης της Εθνικής ενδυμασίας από τον γραφικό δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μπουτάρη

Προσπάθεια γελοιοποίησης της Εθνικής ενδυμασίας από τον γραφικό δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μπουτάρη

Ξαναχτύπησε πάλι ο γραφικός, που επιμένει να το παίζει δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Δεν χάνει ευκαιρία να μαζέψει γύρω του τα φώτα της δημοσιότητας, αποτελώντας στανταράκι φωτογράφων και δημοσιογράφων, σε κάθε επίσημη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Γενικά τα τριήμερα και ειδικά αν πρόκειται για μεγάλες Εθνικές εορτές, αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για βγει στην επικαιρότητα, ο «πουθενά και τίποτα» δήμαρχος. Μαζί με την καινούρια του γραβάτα, φέτος θέλησε να γελοιοποιήσει και την τιμημένη εθνική ενδυμασία, δημοσιοποιώντας μια τραγική φωτογραφία του, που μόνο ειρωνικά γέλια προκαλεί.

Κατά την εμφάνισή του στην παρέλαση δεν ξέχασε να καταφερθεί, γενόμενος μάλλον κουραστικός, κατά των μαθητικών παρελάσεων, διευκρινίζοντας όμως ότι αυτό που τον ενοχλεί δεν είναι η παρέλαση καθ’ εαυτή αλλά «οι κοντές φούστες και τα ψηλοτάκουνα», υπαναχωρώντας από παλιότερες δηλώσεις του, αφού διαπίστωσε ότι δεν έχουν πέραση. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται, ο κατά συνθήκη «πρώτος δημότης» της πόλης, είναι ότι οι μαθητές ελάχιστα ευθύνονται για την εμφάνισή τους, η οποία δεν είναι παρά ένα κακέκτυπο είδωλο του προτύπου, που ο ίδιος και οι όμοιοί του, πλασάρουν συνεχώς. Ένα παιδί που παρελαύνει ελάχιστα ευθύνεται για την εμφάνισή του ή τουλάχιστον υπάρχουν άλλοι, που ευθύνονται περισσότερο.

Πρώτοι απ’ όλους οι γονείς και οι δάσκαλοι, που επιτρέπουν να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αλλά πώς να μην το επιτρέψουν όταν ανάλογες εμφανίσεις και μάλιστα σε παρελάσεις, έχουμε δει και από τους ίδιους. Ευθύνες και μάλιστα τεράστιες, έχουν και όλοι αυτοί, μεταξύ των οποίων και ο Μπουτάρης, που βάλλουν συνεχώς κατά της έννοιας του Έθνους και των Εθνικών Ιδανικών, προσπαθώντας να αποδομήσουν κάθε τι που σχετίζεται με την Ιστορία και τις παραδόσεις των Ελλήνων, προκειμένου να προωθήσουν τις πολυπολιτισμικές ονειρώξεις τους.

Τηλεπερσόνες, κονδυλοφόροι, πολιτικάντηδες, δήθεν «καλλιτέχνες» και κάθε είδους ανόητος βρίσκει ευκαιρία, τη μέρα που οι Έλληνες εορτάζουν τη δόξα των προγόνων τους, να πουν τη βλακεία τους και να χαρακτηρίσουν τις παρελάσεις «φασιστικά κατάλοιπα», προσπαθώντας σαν του καλικάντζαρους να ροκανίσουν τις ρίζες της Φυλής.

Σε όλους αυτούς τους απίθανους οι Έλληνες Εθνικιστές προτάσσουν την Ιδεολογία τους, την ίδια την Ψυχή τους, την πραγματική Ψυχή του μεγάλου μας Έθνους και τους ξεκαθαρίζουν ότι θα τους βρουν απέναντι, «τοις Κείνων ρήμασι πειθόμενοι», έτοιμους να υπερασπίσουν τα Πάτρια, μιμητές και άξιοι των τρανών τους προγόνων.

xathess.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prospatheia-geloiopoihshs-ths-ethnikhs-endumasias-apo-ton-grafiko-dhmarcho#ixzz3pudXBLm8

Exit mobile version