Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κρουαζιέρα θα σε πάω…Ο Δριτσώφ νοικιάζει πλοία για την μεταφορά των λαθρομεταναστών

Κρουαζιέρα θα σε πάω...Ο Δριτσώφ νοικιάζει πλοία για την μεταφορά των λαθρομεταναστών

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θαλάσσια μεταφορά πολιτών τρίτων χωρών που χρήζουν διεθνούς προστασίας» απηύθυνε προς τις ακτοπλοϊκές εταιρείες το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα αναζητά τρία πλοία που θα μπορούν να μεταφέρουν λαθρομετανάστες από τα νησιά του Αιγαίου προς τον Πειραιά.

Ειδικότερα ζητά να γίνει υποβολή δεσμευτικών προσφορών διαθεσιμότητας για την επιλογή τουλάχιστον τριών πλοίων και η διάρκεια της σύμβασης που θα υπογραφεί ορίζεται σε 20 ημέρες με δυνατότητα ανανέωσης, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν υποβάλει την προσφορά τους μέχρι την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.

Κοινώς, το υπουργείο που ήδη έχει δεσμεύσει πλοία για τη μεταφορά των λαθρομεταναστών, αναζητά και άλλα, γιατί η κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη. Οι συριζαίοι βιώνουν το αδιέξοδο της ιδεοληψίας τους και βλέπουν ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πλημμύρα των λαθρομεταναστών που πνίγει τη χώρα. Οι “ευρωπαίοι εταίροι” θέλουν να κάνουν την Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών και έτσι προχωράνε σε συμφωνίες, προκειμένου να κρατήσουν το κύμα στη χώρα μας.

Με την απόφαση της Συνόδου Κορυφής που ουσιαστικά κρατάει το σύνολο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα συντόμως θα κατακλυστούν όλοι οι χώροι από λαθρομετανάστες. Θα παραδοθούν τα Ολυμπιακά ακίνητα, ακολούθως τα αδέσμευτα κτήρια και τέλος τα σπίτια των Ελλήνων στους ξένους. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/krouazieres-gia-tous-lathrometanastes-o-dritswf-noikiazei-ploia-gia-th-meta#ixzz3pujWaT18

Exit mobile version