Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε όλη την Ελλάδα – Φωτορεπορτάζ

Την Τετάρτη 28/10/15 κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Πειραιώς έδωσε ένα δυναμικό παρόν στην Τοπική ώστε να τιμήσει την εθνική μας μνήμη. Ακριβώς απέναντι οι εξέδρες των επισήμων. Κεντρικά επί της Ηρώων Πολυτεχνείου οι φάλαγγες της παρέλασης. Είναι ξεκάθαρο για κάθε πραγματικό Έλληνα, ποιοι πραγματικά νιώθουν την ανάγκη να τιμήσουν τους ένδοξους προγόνους τους και ποιοι φορούν τα κοστούμια και τα ταγέρ τους για μία φωτογραφία και τίποτε άλλο. Ζήτω τα «ΟΧΙ» των Ελλήνων – Ντροπή στα «Ναι» των γραικύλων! Χρυσή Αυγή μέχρι την τελική Νίκη!

Η Χρυσή Αυγή στα Δωδεκάνησα τίμησε την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Στεφάνι στο βωμό της πατρίδας κατέθεσε εκ μέρους του κόμματος ο συναγωνιστής και Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Σάββας Σπυρίδης.

Οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι παρίστανται  και απονέμουν τιμές γεμάτες υποκρισία στην επέτειο του ΟΧΙ, που βροντοφώναξε ο μεγάλος Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς, οι οσφυοκάμπτες  του ΝΑΙ. Η πατρίδα χρειάζεται μια Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής και έναν ηγέτη να λέει ΟΧΙ, όπως ο αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Συναγωνιστές της Τ.Ο. Κιλκίς τίμησαν την 28η Οκτωβρίου στις επίσημες εκδηλώσεις. Μετά την δοξολογία στην Ιερά μητρόπολη ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο στο νέο πάρκο της πόλης (πρώην Κήπος). Εκ μέρους της Χρυσής Αυγής στεφάνι κατέθεσε ο βουλευτής Κιλκίς, συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας.

Η Χρυσή Αυγή Ηλείας ήταν παρούσα στους εορτασμούς για το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη του Πύργου. Μετά την καθιερωμένη δοξολογία, οι Συναγωνιστές κατευθύνθηκαν προς την κεντρική πλατεία του Πύργου για την κατάθεση στεφάνων. Με την αποχώρηση των «επισήμων» του μνημονιακού κράτους και της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι Συναγωνιστές πλησίασαν το Μνημείο για την κατάθεση στεφάνου, η οποία έγινε από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Πύργου.

Πλήθος κόσμου παρέμεινε κοντά μας και ξέσπασε σε χειροκροτήματα την στιγμή της δικής μας προσφώνησης στην οποία ακούστηκε το εξής: «Εκ μέρους του Κινήματος των αγωνιζόμενων Εθνικιστών, των δεκάδων πολιτικών κρατουμένων και των 2 Αθάνατων Μαρτύρων της Εθνικής Ιδέας, εκ μέρους της Χρυσής Αυγής Ηλείας, καταθέτει στεφάνι ο Γραμματέας της Τ.Ο. Πύργου, συναγωνιστής Μενέλαος Σωτηρόπουλος». Πριν αποχωρήσουμε ψάλλαμε τον Εθνικό Ύμνο και στην συνέχεια συνομιλήσαμε με αρκετούς συμπολίτες μας, που δήλωσαν την πίστη τους στην Χρυσή Αυγή.

Παρουσία των συναγωνιστών Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση (βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας) και Δημήτρη Μακρή (Δημοτικού συμβούλου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου)στην παρέλαση Ι.Π Μεσολογγίου.

Ανήμερα της επετείου του Ιστορικού ΟΧΙ στους Ιταλούς, συναγωνιστές της Τ.Ο. Χανίων πραγματοποίησαν κατάθεση στεφάνου προς τιμή των Αγωνιστών της εποποιίας του 1940.

Ο Πυρήνας Κεφαλονιάς & Ιθάκης, σε μια σεμνή και ελληνοπρεπή τελετή μνήμης που πραγματοποίησε ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον κήπο του Νάπιερ στο Αργοστόλι, απέδωσε τις τιμές που αρμόζουν στους Έλληνες Ήρωες Πεσόντες του Έπους του ’40. Το στεφάνι του Πυρήνα μας, κατέθεσε το μέλος της Τοπικής, Ιωάννης Κουλουμπής.

Την Κυριακή 28-10-2015 ο γραμματέας της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας συναγωνιστής Λιόκος Νικόλαος παρουσία φίλων και υποστηρικτών, κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο προκειμένου να τιμηθεί το περήφανο ΟΧΙ που είπε ο Ιωάννης Μεταξάς προς τον ξένο εισβολέα την 28η Οκτωβρίου 1940, αλλά και ο αγώνας των Ελλήνων στα βουνά της Πίνδου, που συσπειρώθηκαν σύσσωμοι γύρω από τον Εθνικό Ηγέτη και τίμησαν με την άψογη προπαρασκευή τους τα όπλα και της Ιστορία των προγόνων τους. Όσο υπάρχουν όρθιοι Έλληνες Εθνικιστές θα βροντοφωνάζουν περήφανα ΟΧΙ σε κάθε ξένη επιβουλή της Εθνικής μας Κυριαρχίας. Ο Αγώνας συνεχίζεται, τίποτα δεν τελείωσε, αντίθετα όλα τώρα αρχίζουν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-epeteio-ths-28hs-oktwbriou-se-olh-thn-ellada-fwtorepor#ixzz3pyyqhb00

Exit mobile version