Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Την ώρα που η Αυστρία υψώνει φράχτη στους λαθρομετανάστες, η Ελλάδα αφήνει απροστάτευτα τα σύνορά της

Την ώρα που η Αυστρία υψώνει φράχτη στους λαθρομετανάστες, η Ελλάδα αφήνει απροστάτευτα τα σύνορά της

Την ίδια ώρα που η εγχώρια κυβέρνηση έχει μετατρέψει τα σύνορα της Ελλάδος σε ξέφραγο αμπέλι, η Αυστρία είναι έτοιμη να υψώσει έναν φράχτη κατά μήκος των συνόρων της με τη Σλοβενία, επίσης κράτος μέλος της Ε.Ε , προκειμένου να ελέγξει την εισροή προσφύγων και μεταναστών στο έδαφός της.

Όπως ανακοίνωσε σχετικά η Αυστριακή υπουργός Εσωτερικών Γιοχάνα Μικλ – Λάιτνερ «Στόχος είναι η διατεταγμένη και ελεγχόμενη είσοδος στην χώρα μας και όχι το κλείσιμο των συνόρων», ενώ στην συνέχεια τόνισε ότι «τις τελευταίες εβδομάδες ομάδες προσφύγων εμφανίστηκαν ανυπόμονοι, επιθετικοί», καθώς και ότι «θέλουμε να λάβουμε όλες τις προφυλάξεις».

Είναι ολοφάνερο ότι στην πάσχουσα από ιδεοληψίες Ελλάδα του 2015 θα φαινόταν αδιανόητο Έλληνας υπουργός να χαρακτηρίζει «ανυπόμονους» και «επιθετικούς» τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι είτε έχουν εισέλθει παράνομα στη Χώρα μας είτε ετοιμάζονται να το  κάνουν. Αντιθέτως, οι υπεύθυνοι – ανεύθυνοι αυτού του Τόπου κάνουν αποδεδειγμένα ό,τι μπορούν για να αποδείξουν σ΄ όλη την οικουμένη ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να γίνει το καταφύγιο όλων αυτών των ανθρώπων που για διάφορους λόγους φεύγουν από την Πατρίδα τους.

Η επιεικώς απαράδεκτη πολιτική των ανοικτών συνόρων της κυρά Τασίας Χριστοδουλοπούλου, οι εκ του ασφαλούς «συγκινητικές» προτροπές αλληλεγγύης των διεθνιστών των Βορείων Προαστίων, οι ανόητες «αναλύσεις» των διαφόρων καθεστωτικών μαρξιστών δημοσιογράφων, όλα αυτά και πολλά άλλα συντελούν στην όξυνση του προβλήματος.

Μια κυβέρνηση, η οποία παίρνει επάξια την σκυτάλη της μνημονιακής διαχείρισης από την προηγούμενη, δείχνει ότι τείνει οριστικά στη μετατροπή της Ελλάδας σε χώρο υποδοχής και παραμονής εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι θα παγιδεύονται εδώ με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την συνέχεια.

Είτε πρόκειται για συνειδητή ενέργεια αποεθνικοποίησης του Τόπου ή απλώς για ανικανότητα ανεγκέφαλων τύπων, η ουσία παραμένει. Την ίδια ώρα που άλλες χώρες θωρακίζουν τα σύνορά τους (ακόμη και για κράτη μέλη της Ε.Ε) στην Ελλάδα όχι μόνο δεν γίνεται κάτι για να  κοπάσει, έστω και ελάχιστα, η συνεχής ροή λαθρομεταναστών, αλλά αντιθέτως αυτή «πριμοδοτείται» εξαιτίας των κυβερνητικών χειρισμών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thn-wra-pou-h-austria-upswnei-frachth-h-ellada-afhnei-aprostateuta-ta-sunor#ixzz3q2PI12HG

Exit mobile version