Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής, Ένωσης αρνούνται τους λαθρομετανάστες. Σηκώνουν συνοριακούς φράχτες όπως ετοιμάζεται να κάνει η Αυστρία. Και, μοιραία, καθιστούν την Ελλάδα ένα απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών. Την μεταλλάσσουν σε χωνευτήρι της Ευρώπης, σε μια ύστατη προσπάθεια να ελέγξουν το αυξανόμενο κύμα μεταναστών και προσφύγων που εισέρχεται στην ευρωπαϊκή ήπειρο σε βάρος της Ελλάδας που θα καταντήσει ένα χωνευτήρι πανσπερμίας με ότι σημαίνει αυτό.

Σ.Μ.

Ι. Σαχινίδης: Η κυβέρνηση νομοθετεί υπέρ της ασύδοτης δράσης των τραπεζών – ΒΙΝΤΕΟ

Τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 1940 η Κυβέρνηση της Ιταλίας έστειλε τελεσίγραφο, δια του Ιταλού πρέσβη Emanuele Grazzi, ο οποίος το παρέδωσε ιδιόχειρα στον Ιωάννη Μεταξά. Το τελεσίγραφο ζητούσε την παράδοση της Ελλάδος, ώστε να καταστεί εφικτή η ελεύθερη διέλευση των ιταλικών στρατευμάτων καθώς και η χρήση λιμένων και αεροδρομίων της χώρας για τις στρατιωτικές ανάγκες των δυνάμεων του Άξονα. Ο ίδιος ο Grazzi στα απομνημονεύματά του περιγράφει την αντίδραση του Εθνικού μας Ηγέτη: «Έχω εντολή κ. πρωθυπουργέ να σας κάνω μία ανακοίνωση και του έδωσα το έγγραφο. Παρακολούθησα την συγκίνηση εις τα χέρια και εις τα μάτια του. Με σταθερή φωνή και βλέποντάς με κατάματα ο Μεταξάς μου είπε: αυτό σημαίνει πόλεμο. Του απήντησα ότι αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί. Μου απήντησε ΟΧΙ. Του πρόσθεσα ότι αν ο στρατηγός Παπάγος…, ο Μεταξάς με διέκοψε και μου είπε: ΟΧΙ! Έφυγα υποκλινόμενος με τον βαθύτερο σεβασμό, προ του γέροντος αυτού, που προτίμησε την θυσία αντί της υποδουλώσεως». Έτσι τους επόμενους μήνες γράφτηκε Ιστορία με τον Winston Churchill να δηλώνει χαρακτηριστικά πως «στο εξής πρέπει να λέμε όχι ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες». Ακόμη και ο ίδιος ο Hitler δήλωσε πως «Χάριν τής ιστορικής αληθείας οφείλω να διαπιστώσω ότι μόνον οι Έλληνες, εξ΄ όλων των αντιπάλων οι οποίοι με αντιμετώπισαν, επολέμησαν με παράτολμον θάρρος και υψίστην περιφρόνησιν προς τον θάνατον…». Κι όλα αυτά χάρη σε έναν ηγέτη που αφουγκραζόταν τον λαό του και δε χρειαζόταν ψευτο-δημοψηφίσματα… Σε έναν ηγέτη που δεν πρόδωσε το λαϊκό αίσθημα μετατρέποντας το ΟΧΙ σε Ναι… Τα ΟΧΙ θέλουν ηγέτες λοιπόν.

Κ. Ν.
Πολιτικός Μηχανικός MSc

Νέα αιματηρά πολυνομοσχέδια: Τσίπρας-Καμμένος έτοιμοι να σαρώσουν τους Έλληνες πολίτες!

Καλησπέρα σας. Είμαι γονιός ενός παιδιού που πηγαίνει στην 3η δημοτικού του 1ου δημοτικού Σπάρτης. Πριν από μια εβδομάδα ο δάσκαλος που άρχισε την χρονιά μετατέθηκε σε άλλο σχολείο και στην θέση του ήρθε μια Βουλγάρα. Η κυρία αυτή δεν ξέρει την γλώσσα μας και διδάσκει τα παιδιά μας. Και όταν λέω δεν ξέρει κυριολεκτώ. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Τι ακριβώς επιδιώκουν με αυτές τις ενέργειες;

Σ.Κ.

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι οι ΚΚέδες στην Θήβα

Σαν σήμερα πριν από εβδομήντα πέντε χρόνια ο Εθνικός ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς είπε το ΟΧΙ των Ελλήνων στον ξένο εισβολέα, παραμερίζοντας ιδεολογικές η άλλες αντιλήψεις. Ό παππούς μου έφεδρος αξιωματικός τότε πολέμησε στην Αλβανία, τραυματίστηκε και γύρισε με τα πόδια στην Ελλάδα. Πολέμησε για μια χώρα που την αποτελούσαν φτωχοί αλλά περήφανοι στην ψυχή 100% Έλληνες πολίτες. Εβδομήντα πέντε χρόνια μετά την περήφανη αυτή χώρα την κυβερνά μία προδοτική και δωσίλογη κυβέρνηση, όργανο των Αμερικανοσιωνιστών, του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου, των ξένων και Ελλήνων τραπεζιτών τοκογλύφων. Τα ιδανικά για τα οποία πάλεψαν οι προγονοί μας και στα οποία αναφέρθηκε υποκριτικά ο Προκόπης Παυλόπουλος σε επίσκεψη στα Οχυρά Μεταξά, έχουν αντικατασταθεί από τα ιδανικά των Μασσονικών Στοών, των Λάιονς, της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Ή Ελλάδα με ευθύνη των προδοτικών Ελληνικών κυβερνήσεων από το 1990 και μετά έχει κατακλυσθεί από παράνομους εγκληματίες μετανάστες. Την αρχή έκανε η προδοτική κυβέρνηση Μητσοτάκη-Σαμαρά που άνοιξε τα σύνορα της χώρας στους Αλβανούς κατσαπλιάδες δολοφόνους υπακούοντας τα Αμερικανικά συμφέροντα. Οι προδότες Τσίπρας-Καμμένος παραδίνουν και αποτελειώνουν σήμερα την Ελλάδα, παραδίνοντάς την για μερικά εκατομμύρια Ευρώ βοήθεια στους τζιχαντιστές, μουσουλμάνους δολοφόνους. Ακριβώς όπως για τριάντα αργύρια πρόδωσε ο Ιούδας τον Ιησού Χριστό. Μπροστά σε αυτούς τους προδότες και δωσίλογους πολιτικούς, μοναδικός βράχος αντίστασης η Χρυσή Αυγή. Ή σημερινή Εθνική αντίσταση των Ελλήνων, συνεχιστής ενός λαμπρού και ένδοξου παρελθόντος και ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος των Ελλήνων και όχι των Λαθρομεταναστών δολοφόνων. Μοναδικός\ Έλληνας πολιτικός που συγκρίνεται με τον Ιωάννη Μεταξά είναι ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο μόνος που μπορεί να πεί ΟΧΙ στους ξένους τοκογλύφους και τους εγχώριους νταβατζήδες.

Με τιμή.
Ιωάννης Κ. Π.

Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά! Ξεκαρδιστικό και ανιστόρητο το μήνυμα Φίλη για την 28η Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-30-oktwbriou-2015#ixzz3q2Pg0xgr

Exit mobile version