Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Πειραιάς – Ομιλίες από την εκδήλωση στη Λακωνία

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας, Συναγωνιστής Γιάννης Σκουλικαρίτης αναφερόμενος στο τραγικό εκείνο βράδυ της 1ης Νοεμβρίου και την δολοφονία των αδελφών μας Γιώργου και Μάνου και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Ήρωα και Συναγωνιστή Αλέξανδρο Γέροντα που στεκόταν δίπλα του ζωντανός αποδεικνύοντας πως η Πίστη είναι πιο δυνατή απ’ τη φωτιά.

Ο Συναγωνιστής στην ομιλία του μας θύμισε την επιτυχία της Χρυσής Αυγής στα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών τα οποία έδειξαν ότι η ψήφος στη Χρυσή Αυγή έπαψε να είναι ψήφος διαμαρτυρίας και έγινε ψήφος συνείδησης. Ως Εθνικιστές έχουμε Ιερό καθήκον να σταθούμε δίπλα στους συμπατριώτες μας κάνοντας πράξη τις θεωρίες μας μέχρι η Μεγάλη Ιδέα να αφυπνισθεί στις καρδιές των συμπατριωτών μας και να αγωνιστούμε όλοι μαζί ενωμένοι. Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος όταν ίδρυσε τη Χρυσή Αυγή, ουσιαστικά δημιούργησε ένα σύγχρονο κρυφό σχολείο του Ελληνισμού δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες να πουν ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας και να αγωνιστούν για αυτό.

Ενάντια σε ένα σάπιο ανθελληνικό σύστημα που εξυπηρετεί τα σχέδια των αφεντικών της παγκόσμιας τάξης σταθήκαμε όρθιοι και πληρώσαμε την Πίστη μας στην Ελλάδα με παράνομες φυλακίσεις αλλά και με δολοφονίες. Δεν υποχωρήσαμε όμως κ στεκόμαστε όρθιοι, ακόμα πιο δυνατοί κ πεισμωμένοι συνεχίζοντας τον αγώνα του Μάνου και του Γιώργου δικαιώνοντας την θυσία τους μέχρι να ανατείλει η Χρυσή Αυγή της Πατρίδας μας. Η εκδήλωση έκλεισε σε έντονα συγκινησιακό κλίμα με τον Εθνικό Ύμνο κ τον Ύμνο του Κινήματος νιώθοντας ακόμη μια φορά την παρουσία των νεκρών μας Συναγωνιστών δίπλα μας.

Την Τρίτη 27/10/15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία και βιντεοπροβολή στην Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και Γραμματέα της Τ.Ο. Περάματος, Περικλή Μουλιανάκη με θέμα το ιστορικό ΟΧΙ της 28ηςΟκτωβρίου.  Ο Συναγωνιστής έκανε εκτεταμένη ιστορική αναδρομή, πίσω στις ένδοξες ημέρες όπου γράφτηκε το έπος του 40’, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο πολιτικό σκηνικό το οποίο ήταν διαμορφωμένο την εποχή εκείνη στην Ελλάδα άλλα και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ανέλυσε τα αίτια για τα οποία η Ελλάδα ενεπλάκη στον πόλεμο, παραθέτοντας την πραγματική αλήθεια. Μία αλήθεια, η οποία δεν θα μπορούσε να ακουστεί πουθενά αλλού εκτός των γραφείων της Χρυσής Αυγής, σε μία εποχή όπου η διαστρέβλωση της ιστορίας αποτελεί επιστήμη και επάγγελμα.

Ακολούθησε προβολή φιλμ μικρού μήκους με βασικό θέμα το τι πραγματικά συνέβη τα  ξημερώματα της 28ηςΟκτωβρίου. Άλλη μία συνάντηση μας, έκλεισε με άπαντες σε στάση προσοχής στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

Η εκδήλωση στην Λακωνία για το ΟΧΙ των Ελλήνων και τον Ιωάννη Μεταξά 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την εκδήλωση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn320#ixzz3q2QPl3KQ

Exit mobile version