Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νύχτα κατατέθηκε το νέο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο: Σαρώνει αγρότες και συνταξιούχους – Παραγράφει οικονομικά εγκλήματα της κλεπτοκρατίας!

Νύχτα κατατέθηκε το νέο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο: Σαρώνει αγρότες και συνταξιούχους – Παραγράφει οικονομικά εγκλήματα της κλεπτοκρατίας!

Χθες, αργά το βράδυ, κατατέθηκε το νέο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του τρίτου αριστερού μνημονίου. Το πολυνομοσχέδιο αυτό υποτίθεται ότι κλείνει τον κύκλο των απαιτήσεων για την εκταμίευση της πρώτης δόσης και θα ακολουθηθεί από το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και άλλο ένα νομοσχέδιο την επόμενη εβδομάδα, επίσης με νέους φόρους.

Το παρόν νομοσχέδιο, ουσιαστικά ενταφιάζει τους Έλληνες αγρότες και συνταξιούχους, ενώ ουσιαστικά συντελεί στην παραγραφή των αδικημάτων για τις διάφορες λίστες, αφού απογυμνώνει από προσωπικό το ΣΔΟΕ και μεταφέρει πολλές φορολογικές υποθέσεις στην ελεγχόμενη ΓΓΔΕ, η οποία θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή τους ελέγχους.

Συγκεκριμένα, το πολυνομοσχέδιο προβλέπει τα εξής:

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η κομματική εφημερίδα του Σύριζα, “Αυγή”, επέλεξε να μην έχει ούτε καν αναφορά στο νέο πολυνομοσχέδιο στο σημερινό πρωτοσέλιδό της, δείγμα του πως αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφία ο Σύριζα. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nuchta-katatethhke-to-neo-mnhmoniako-polunomoschedio-sarwnei-agrotes-kai-su#ixzz3q3xsSNRW

Exit mobile version