Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτο! «Ορφανό του Ιού» ταυτίζει τους Κύπριους τραυματίες του 1974 με τα …λετονικά ss!

Απίστευτο! «Ορφανό του Ιού» ταυτίζει τους Κύπριους τραυματίες του 1974 με τα …λετονικά ss!

Το ποιόν του (και το πύον του …) έδειξε για πολλοστή φορά το «ορφανό του Ιού» Τάσος Κωστόπουλος με ένα ακόμα προκλητικό του σχόλιο στην φυλλάδα που αρθρογραφεί. Κάτω από τον προκλητικό τίτλο «Μη ανάδελφον» , ο Κωστόπουλος ενοχλήθηκε από το ότι Κύπριοι πρώην τραυματίες του 1974 άνοιξαν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη και συνεχίζει λέγοντας τα εξής: «Τι κι αν η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί ανεξάρτητο κράτος, διαφορετικό από την Ελλάδα, όπως απέδειξε και η (κάθε άλλο παρά φιλική προς τα ελληνικά συμφέροντα ) στάση του κατά τις φετινές διαπραγματεύσεις της χώρας μας με την Ε.Ε.; Το μεγαλοϊδεατικό θεώρημα του «Ελληνισμού των πέντε θαλασσών» να ‘ναι καλά. Αν μάλιστα ο κ. Σόιμπλε συναινέσει τελικά στην επιμήκυνση της αποπληρωμής των φετινών δανείων, μπορεί να δούμε και τίποτε επιζώντες από την δράση λετονικών SS να παρελαύνουν στην προσεχή επέτειο της εθνεγερσίας…».

Ο ορισμός κατάπτυστο είναι αυτός που αρμόζει για τον αρνητή της Ελληνικότητας των Κυπρίων και μόνιμο υπερασπιστή των σκοπιανών και των ακραίων φιλότουρκων στοιχείων της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη. Όσο για τον έμμεσο παραλληλισμό και ταύτιση των Κυπρίων ( Τι εννοεί ο Τασούλης; Ότι οι Κύπριοι το 1974 επιχείρησαν ,δήθεν, κάποια «εθνοκάθαρση» το 1974; Τελικά, «εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι»…) τραυματιών του 1974 με τα λετονικά…SS , πέρα από το χαρακτηρισμό του παραληρήματος, είναι ενδεικτικό και της ανύπαρκτης σοβαρότητας που διέπει κάτι τέτοιους φανατισμένους αντεθνικιστές.

Τον παραδίδουμε στην χλεύη των και την περιφρόνηση κάθε συνειδητοποιημένου Έλληνα. Και, βεβαίως, το ότι κάτι τέτοιοι τύποι «σκυλιάζουν» κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί πραγματικά δικαίωση για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuto-orfano-tou-iou-tautizei-tous-kuprious-traumaties-tou-1974-me-ta-l#ixzz3q4wxipDR

Exit mobile version