Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Η Σλοβακία ήταν η πρώτη χώρα που προσέφυγε στα διεθνή δικαστήρια κατά των ποσοστώσεων. Με βάση τους κανονισμούς του Δουβλίνου, η πρώτη χώρα της Ε.Ε. στην οποία εισέρχεται ένας “μετανάστης” ή πρόσφυγας είναι υπεύθυνη να κρίνει το νόμιμο ή μη της παραμονής του στο έδαφος των 28 χωρών – μελών, με βάση τους ευρωπαϊκούς κανόνες γύρω από το άσυλο. Kαι ο νοών νοείτω…

Π.Α. 

Τσίπρας: Θα δεχτούμε ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες, «φασίστας» όποιος Έλληνας αντιδρά!

Θα παρακαλούσαμε να μεταφέρετε με ερώτημα σας στην βουλή την αδικία που γίνετε στους μαθητές των δημοσίων ΙΕΚ που στερούνται το δικαίωμα στην πρακτική άσκηση λόγω έλλειψης πόρων. Τον καιρό αυτό της μεγάλης οικονομικής δυσπραγίας, που ακόμα και τα 900 ευρώ που καταβάλουμε για δίδακτρα είναι πολλά για μια μέση οικογένεια που υποφέρει από την καθημερινή φοροκαταιγίδα, ζητούν από τους μαθητές να πληρώσουν τις ασφαλιστικές εισφορές για την πρακτική τους άσκηση, προϋπόθεση απαραίτητη για την διαδικασία πιστοποίησης. Σας παρακαλούμε να δώσετε έναν ακόμα αγώνα για τους Έλληνες έναν ακόμη αγώνα για μια καλύτερη πατρίδα για μια δυνατή Ελλάδα. Ευχαριστώ εκ μέρους πολλών συμμαθητών μου του Δημ. ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου σχολής με τις τεράστιες ελλείψεις και το κρύο που μας κρατάει συντροφιά στις αίθουσες.

Γ.Β. 

Νέα βόμβα από τα εθνοκτόνα κοράκια του Σύριζα: Η Δούρου γεμίζει με τζαμιά όλη την Αττική!

Αιμορραγείς συνεχώς για να πληρώνεις παλιούς και καινούργιους δυσβάστακτους και παράλογους φόρους. Σε κορόιδεψαν οι κυβερνώντες ότι θα καταργήσουν  τον  ΕΝΦΙΑ, ότι δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας καθώς και ότι οι λαθρομετανάστες θα φύγουν από εδώ μιας και δεν επιθυμούν μα μείνουν στη πατρίδα μας. Και πράττουν ακριβώς το αντίθετο. Ετοιμάζονται για γρήγορες κατασχέσεις ώστε αφού σε βγάλουν από το σπίτι σου να τοποθετήσουν μέσα τους λαθρομετανάστες. Η λύση είναι μια, να αγωνιστείς μαζί με την Χρυσή Αυγή για να αποτινάξεις τα δεσμά σου.

Σ.Μ. 

Νύχτα κατατέθηκε το νέο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο: Σαρώνει αγρότες και συνταξιούχους – Παραγράφει οικονομικά εγκλήματα της κλεπτοκρατίας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-31-oktwbriou-2015#ixzz3q7itGpho

Exit mobile version