Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Θράκη χάνεται… ακούει κανείς;

Πολλαπλά άκρως προκλητικά και ιδιαιτέρως θλιβερά περιστατικά συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Θράκη μας, από τους εγκάθετους της Άγκυρας και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν όσο προδοτικά σκουπίδια θα κυβερνούν και θα λυμαίνονται την Πατρίδα μας.

Υποδείξεις στην Ελλάδα με έντονο ύφος, για τα προβλήματα στην μειονοτική εκπαίδευση, έκανε άλλος ένας τουρκοπράκτορας ο Γενικός Πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσέιν. Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Επιθυμώ να αναφέρω πως η απόφαση του Συλλόγου Γονέων του Κεντρικού Δημοτικού Τουρκικής Μειονότητας Ξάνθης για διαμαρτυρία λόγω των ελλείψεων σε δασκάλους και βιβλία τουρκικών, ήταν μια καίρια και δίκαιη αντίδραση. Το ελληνικό κράτος που δεν εκπληρώνει τις προερχόμενες από την συνθήκη της Λοζάννης υποχρεώσεις του έναντι των μειονοτικών, κατά τον ίδιο τρόπο συνεχίζει να αφαιρεί τα υπάρχοντα δικαιώματα της μειονότητας. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως τα μέλη της μειονότητας θα στηρίξουν την απόφαση του Συλλόγου Γονέων του Κεντρικού Τουρκικού Δημοτικού της 20/10, κατ εφαρμογήν της οποίας οι μαθητές από 21/10 έρχονται στο σχολείο δίχως τσάντα και δεν μπαίνουν στα μαθήματα, κάτι που αποτελεί το πιο φυσικό και δημοκρατικό τους δικαίωμα και σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση.

Εμείς ως Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης, στηρίζουμε αυτό το δικαίωμα για δημοκρατική διαμαρτυρία και προσδοκούμε το θέμα να μεταφερθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο διαμέσου των μειονοτικών βουλευτών μας και επειγόντως να επιλυθεί.» 

Είναι αυτός που τόνισε σε συνεδρίαση του συλλόγου που έγινε στις 14/9/2015 στο ξενοδοχείο Almira, ότι το πλέον θερμό θέμα της επικαιρότητας των Τούρκων Δυτικής Θράκης είναι οι εκλογές που θα γίνουν στις 20/9/2015 και είπε πως «Καλώ όλους τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης να ακολουθήσουν την στάση του “Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο” που είχαμε και στις προηγούμενες εκλογές και να ψηφίσουν Τούρκους υποψηφίους».

Στην ομιλία του ο Νετσμεττίν Χουσεΐν τόνισε πως «καθώς σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχει θέμα προτίμησης αλλά γίνονται με λίστα, η συμβουλή μας είναι πως πρέπει να προτιμηθούν κόμματα που στις πρώτες θέσεις τους έχουν Τούρκους .Εξετάζοντας τις λίστες, διακρίνεται πως θα διατηρήσουμε έναν βουλευτή στην Ξάνθη και δύο βουλευτές στην Ροδόπη. Ζητάμε όμως παραπάνω. Γιατί να μην είναι δύο στην Ξάνθη ; Η έκκληση μου μέσα από εσάς προς όλους τους συμπολίτες μου είναι να μην εξέλθουν της γραμμής ¨Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο».

Σε ένα κράτος που το μόνο που ακμάζει είναι ανθελληνισμός και διάλυση, θεσπίζονται θεσμοί που αδυνατούν να υπερασπιστούν τα Ελληνικά συμφέροντα σε όλη την επικράτεια, βασιλεύουν τουρκοπράκτορες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πολυπαθούσης Θράκης Σε τι εποφθαλμιούν; Σε φυλετική κι όχι σε θρησκευτική καθαρότητα, σε φυλετικό κι όχι σε θρησκευτικό ρατσισμό.

Τα μειονοτικά (Τουρκικά κατά δική τους ομολογία) σχολεία κάνοντας πλύση εγκεφάλου στα παιδιά, δημιουργούν νέα φυτώρια τουρκοπρακτόρων. Συνάμα είναι ταγμένοι να θρέφουν την ισλαμοφοβία για να την χρησιμοποιήσουν σε μελλοντικά προβοκάτσια. Σε ότι όμως και να εποφθαλμιούν, αυτό εμάς τους Χρυσαυγίτες δεν μας εκπλήσσει. Είναι αυτά που φωνάζουμε εδώ και χρόνια.

Η κρισιμότητα και η επικινδυνότητα διαφαίνεται στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για την Θράκη, της οποίας την ελληνικότητα κάποια ανώτατα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τοποθετήσει στον προκρούστη των κομματικών σκοπιμοτήτων. Αφού λοιπόν οι εκλεκτοί του τουρκικού προξενείου μουσουλμάνοι βουλευτές τοποθετήθηκαν στην πλέον ευαίσθητη κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, κορυφαίο θέμα στην ατζέντα τους είναι η κατάργηση του πλαφόν του 3%, κάτι που θα διευκολύνει την είσοδο του τουρκικού κόμματος DEB στη Βουλή.

Σύμφωνα με το περιοδικό Crash, τρεις μέρες πριν από τις εκλογές, ο βουλευτής του Ποταμιού Ιλχάν επισκέφθηκε τον πρόεδρο του Ανεξάρτητου Μειονοτικού Κόμματος Αλή Τσαβούς, στα γραφεία του στην Κομοτηνή, για να λάβει τις ευλογίες του. Δεν είναι, μάλιστα, καθόλου απίθανο σε κάποια στροφή των μελλοντικών εξελίξεων να ανεξαρτητοποιηθούν και οι τέσσερις μουσουλμάνοι βουλευτές για να ενταχθούν στο μειονοτικό κόμμα.

Στην πρώτη αυτή φάση της μετριοπάθειας, αφήνουν τη δύσκολη δουλειά στον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας να θέτει την ατζέντα επαναλαμβάνοντας συνεχώς την ορολογία «αυτονομία», θρησκευτική αυτονομία, εκπαιδευτική αυτονομία, κ.λ.π.

Η επόμενη φάση των τουρκικών σχεδίων είναι πιο «ενδιαφέρουσα». Γίνονται εντατικές προετοιμασίες προκειμένου να μεταβληθεί το DEB σε πανελλαδικό κόμμα. Πρώτο βήμα είναι η αγορά ενός οικοπέδου έκτασης τριών στρεμμάτων στη χριστιανική κοινότητα της Καρυδιάς έξω από την Κομοτηνή για την ανέγερση μεγάλου κτιρίου, τύπου headquarter (αρχηγείου), για την στέγαση των υπηρεσιών του κόμματος. Κτιρίου που θα περιλαμβάνει πολυτελή γραφεία, συνεδριακό κέντρο, χώρους φιλοξενίας ξένων επισήμων κ.λ.π.

Δεύτερο βήμα είναι η σύνδεση του κόμματος της μειονότητας με τους αυτοαποκαλούμενους «Μακεδόνες» της Φλώρινας. Για τον σκοπό αυτό πηγαινοέρχεται στην περιοχή -κάποιοι ισχυρίζονται ότι εγκαταστάθηκε στην Θράκη μόνιμα- ο γνωστός αποσχισθείς ιερέας παπα-Τσαρκνιάς. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πόλη της Κομοτηνής την περασμένη άνοιξη, στο συνέδριο των μειονοτήτων της FUEN (Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων), που σύμφωνα με τις αιχμές του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κούτρα, χρηματοδοτήθηκε από την Τουρκία. Ο αυτοαποκαλούμενος επίσκοπος «Αιγαιακής Μακεδονίας» συναντήθηκε μάλιστα τότε με τους ψευτομουφτήδες Μετέ και Σερίφ σε μία προσπάθεια να τους νομιμοποιήσει.

Τρίτο βήμα είναι η ομογενοποίηση της μουσουλμανικής ψήφου σε Θράκη, Δωδεκάνησα και Λεκανοπέδιο, κάτι που επιχειρήθηκε δειλά για να μην προκληθεί η Πολιτεία στις ευρωεκλογές του 2014. Σύμφωνα με μία πληροφορία, η τουρκική εξωτερική πολιτική σχεδιάζει να αξιοποιήσει τη Θράκη και τις εκεί υπηρεσίες της (στην Αδριανούπολη λειτουργεί μεγάλο παράρτημα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών της Υπηρεσίας Αποδήμων και της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης) για τον μετασχηματισμό της σε «κέντρο διαλογής μουσουλμάνων προσφύγων», τους οποίους θα κατευθύνει στη Βόρεια Ευρώπη.

Όλα, δυστυχώς, δείχνουν ότι βρισκόμαστε στην έναρξη ενός νέου ιστορικού κύκλου για τον Ελληνισμό. Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές ένα ερώτημα μόνο θα θέσουμε πάλι και πάλι, προς όλους τους Θρακιώτες, προς όλους τους Έλληνες: Ως ΠΟΤΕ θα τους ανεχόμαστε; Προς τις ανθελληνικές πολιτικές καρικατούρες όλων των αποχρώσεων:

Είναι εδώ Ελλάδα; Ανήκει η Θράκη στην Ελληνική επικράτεια; Ή την έχετε παραχωρήσει εν κρυπτώ και παραβύστω, στους μογγολότουρκους; Όλοι οι εγχώριοι μουσουλμάνοι τουρκοπράκτορες, προωθούν την τουρκοποίηση του τόπου μας με κάθε τρόπο, υπηρετώντας πιστά τη γραμμή του τουρκικού προξενείου και της εξωτερικής πολιτικής της Άγκυρας.

Τα ψευτοπροοδευτικά και ψευτοπατριωτικά συνεταιράκια της συγκυβέρνησης, κλείνουν ενοχικά τα μάτια στις καθημερινές πλέον προκλήσεις και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα μειώσουν την επιρροή της Χρυσής Αυγής.

Δηλώνουμε και βροντοφωνάζουμε για ακόμη μία φορά, με σθένος και παρρησία πως ως Έλληνες Εθνικιστές, θα αγωνιζόμαστε για να αφυπνίσουμε τον κοιμώμενο ακόμα Θρακιώτη, τον κοιμώμενο Έλληνα και να του θυμίσουμε ότι στην Ελληνική Θράκη μας, στην Ελληνική γη μας, δεν υπάρχει χώρος για νεοραγιάδες, και τουρκοπράκτορες. Έξω οι τούρκοι πράκτορες από την Θράκη!

Κόνι Κρυσταλίδου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-thrakh-chanetai..-akouei-kaneis#ixzz3q8X35bKR

Exit mobile version