Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλία Παναγιώταρος: Κυβέρνηση και αποκόμματα του Μνημονίου εκχωρούν Εθνική κυριαρχία για να σώσουν τις χρεoκοπημένες τράπεζες

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής Ηλία Παναγιώταρος κατά την ομιλία του για το νομοσχέδιο σχετικά με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αρχικά είπε πως ο Ελληνικός λαός για ακόμη μια φορά θα κληθεί να πληρώσει την ανικανότητα του πολιτικού και τραπεζικού συστήματος. «Από το 2008 το κράτος έχει χαρίσει πάνω από 200 δισεκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες πράγμα που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ» είπε χαρακτηριστικά.  

Κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι βάζει σε προτεραιότητα τα συμφέροντα των τραπεζών σημειώνοντας πως ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών Τσακαλώτος ομολόγησε πως το επίσημο κράτος δεν μπορεί να έχει καμία εποπτεία στις τράπεζες και στην ουσία τον έλεγχο θα τον έχουν οι δανειστές.

Κλείνοντας προειδοποίησε όλους όσους υπογράφουν αυτές τις αντεθνικές συμφωνίες ότι σύντομα θα λογοδοτήσουν στα ποινικά δικαστήρια για τις συνειδητές πράξεις και αποφάσεις τους, αφού εκχωρούν Εθνική κυριαρχία για να σώσουν τις χρεoκοπημένες τράπεζες. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlia-panagiwaros-kubernhsh-kai-apokommata-mnhmoniou-ekchwroun-ethnikh-kuria#ixzz3q9ASjI1R

Exit mobile version