Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρεις κι ο κούκος οι συνοδοιπόροι των τρομοκρατών παρά την αβάντα της ΕΡΤ! – ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις κι ο κούκος οι συνοδοιπόροι των τρομοκρατών παρά την αβάντα της ΕΡΤ! - ΒΙΝΤΕΟ

Καμιά δεκαπενταριά ταλαίπωροι παρακρατικοί σε παράνομη αντισυγκέντρωση υπέρ των δολοφόνων!

Θλιβερός θίασος παρακρατικών διοργάνωσαν παράνομη αντισυγκέντρωση το πρωί, προφανώς για να πουν ότι τάσσονται υπέρ της τρομοκρατίας. Η παράνομη αυτή αντισυγκέντρωση, η οποία έγινε με την σκανδαλώδη ανοχή των αρχών, είχε ως προφανή σκοπό να ακυρώσει ή έστω να αμαυρώσει την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ενάντια στην τρομοκρατία.

Τελικώς το μόνο που κατάφεραν οι τρεις κι ο κούκος της παρακρατικής αριστεράς ήταν να δώσουν το έναυσμα στα πρόθυμα κανάλια για να συμψηφίσουν τη νόμιμη και μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία της Χρυσής Αυγής με την συνάθροιση λιγοστών γραφικών έξω από τα Προσφυγικά.

Χαρακτηριστικό είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι η κόκκινη δήθεν κρατική (στην πραγματικότητα κομματική) τηλεόραση παρουσίασε τη νόμιμη και την παράνομη συγκέντρωση στο ίδιο ρεπορτάζ, κάνοντας λόγο μάλιστα για ισάριθμους (!) συγκεντρωμένους.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ και μία φωτογραφία από την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ώστε να κάνετε την σύγκριση των «ισάριθμων» συγκεντρώσεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/treis-ki-o-koukos-oi-sunodoiporoi-twn-tromokratwn-para-thn-abanta-ths-ert-b#ixzz3qAQIJXnv

Exit mobile version