Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων: Κάρτα Υγείας και… ψυχολογική υποστήριξη για τους λαθρομετανάστες

Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων: Κάρτα Υγείας και... ψυχολογική υποστήριξη για τους λαθρομετανάστες

Οι Έλληνες που έχασαν την ασφάλισή τους αφήνονται στην μοίρα τους 

Ως γνωστόν τα νοσοκομεία της επαρχίας τελούν υπό διάλυση από τις ελλείψεις ιατρών και υποδομών. Επίσης γνωστό είναι το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες που έχουν μείνει ανασφάλιστοι λόγω κρίσης είναι ουσιαστικά ακάλυπτοι από πλευράς υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτό που δεν ήταν γνωστό μέχρι τώρα είναι ότι οι λαθρομετανάστες, αντίθετα με τους Έλληνες, απολαμβάνουν πλήρους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και ψυχολογικής υποστήριξης, με τα έξοδα πληρωμένα από τα κορόιδα τους Έλληνες. Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε ότι δεν μιλάμε για αυθαίρετες ενέργειες συγκεκριμένων προσώπων, αλλά για επίσημη πολιτική της Πολιτείας, η οποία επικυρώνει στην πράξη τον βαθύτατο ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, ο Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας, Γιάννης Μπασκόζος, σε ραδιοφωνική εκπομπή συστήνεται μία επιτροπή, η οποία θα εισηγηθεί, και θα αποφασιστεί από την πολιτική ηγεσία, ένα Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την κάλυψη υγείας των λαθρομεταναστών. Όπως ανέφερε ο Μπασκόζος θα υπάρχει πρόβλεψη για ψυχολογική υποστήριξη με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, αλλά θα υπάρχει και κάρτα υγείας, η οποία θα αναφέρει βασικά χαρακτηριστικά και αποτελέσματα των εξετάσεων που γίνονται σε σχέση με την κατάσταση της υγείας τους.

Βεβαίως, όλα αυτά δεν θα ήταν μεμπτά αν το ελληνικό κράτος δεν βρισκόταν σε κατάσταση πλήρους ανέχειας και επιπλέον πολιτικές που θέτουν σε αμφισβήτηση την υγεία των Ελλήνων, με πρόφαση την οικονομική κρίση. Το γεγονός ότι οι λαθρομετανάστες απολαμβάνουν όλες τις παροχές, ενώ αντιθέτως οι Έλληνες αφήνονται στην μοίρα τους συνιστά έναν καταφανέστατο ρατσισμό, ο οποίος όμως δεν καταδικάζεται από κανέναν «προοδευτικό» και «ευαίσθητο».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ratsismos-enantion-twn-ellhnwn-karta-ugeias-gia-tous-lathrometanastes-oi-el#ixzz3qBBuQ7Hb

Exit mobile version