Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Πλήρης σύμπνοια αμερικανών και «πρώτης φοράς αριστερά» για να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς!

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Πλήρης σύμπνοια αμερικανών και «πρώτης φοράς αριστερά» για να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς!

Το συντομότερο δυνατόν επιθυμεί την επίλυση του θέματος με την ονομασία των Σκοπίων, ο μεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς. Όπως τονίζει στην εφημερίδα «Καθημερινή», οι καταστάσεις έχουν γίνει πλέον πιεστικές και απαιτούν μία άμεση λύση του θέματος, ώστε να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι «καταστάσεις» που πιέζουν τον «διεθνή μεσολαβητή», στην πραγματικότητα εκπρόσωπο του αμερικανοσιωνιστικού κατεστημένου, είναι η επέλαση των Ρώσων σε Μέση Ανατολή και Ανατολική Ευρώπη, καθώς και οι αγωγοί που σχεδιάζονται για την περιοχή των Βαλκανίων. Οι αμερικανοσιωνιστές, για τους παραπάνω λόγους, θέλουν άμεσα να ελέγξουν το κρατίδιο των Σκοπίων, το οποίο γεωγραφικά αποτελεί μία σύνδεση ανάμεσα στην Αδριατική και την Κριμαία, όπως και – επίσης – έναν πολύτιμο σύμμαχο της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος.

Αυτοί είναι, όμως, οι λόγοι για τους οποίους οι αμερικανοσιωνιστές βιάζονται. Ποιά είναι η «λύση» που προκρίνουν; Όπως αναφέρει και πάλι στην «Καθημερινή» ο Νίμιτς, είναι απαιτούμενη άμεσα μία λύση με γεωγραφικό προσδιορισμόΟποία σύμπτωσις βεβαίως ότι την λύση με γεωγραφικό προσδιορισμό την θέλει και ο Σύριζα και η ΝΔ και το Πασόκ και το Ποτάμι και οι Ανέλ και φυσικά το ΚΚΕ.

Συνεπώς, παρατηρείται μία πλήρης σύμπνοια μεταξύ των αμερικανοσιωνιστικών επιταγών για το Μακεδονικό και της ελλαδικής πολιτικής ηγεσίας, επί τη βάσει της προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας μας. Ποιό είναι όμως το πρόβλημα και δεν βγαίνουν οι πολιτικάντηδες στην Ελλάδα να απαιτήσουν κάποια ανταλλάγματα για την πειθήνια στάση τους; Γιατί δεν διακυρήττουν σε όλους τους τόνους ότι έχει εξευρεθεί η λύση για το Μακεδονικό;

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι ο Ελληνικός Λαός διαθέτει ακόμα αποθέματα εθνικού φρονήματος και μία πολιτική δύναμη να τον αντιπροσωπεύει και να τον εκπροσωπεί. Η Χρυσή Αυγή δεν συμμετάσχει στην συμφωνία του «κόμματος των πολιτικών κομμάτων», αλλά στέκει σθεναρά και σταθερά στην γραμμή του Ελληνισμού που προστάζει ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/organwmenh-prodosia-plhrhs-sumpnoia-amerikanwn-kai-prwths-foras-aristera-gi#ixzz3qHJXuvpf

Exit mobile version