Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Μακάρι να μην χρειαζόταν ποτέ να πήγαινα σε αυτήν την εκδήλωση Μνήμης όπως η αποψινή. Είναι θλιβερό, αλλά συνάμα ιερό το καθήκον. Τον Γιώργο και τον Μάνο δεν έτυχε ποτέ να τους συναντήσω από κοντά. Τους έμαθα κι εγώ όπως ολόκληρη η Ελλάδα πριν 2 χρόνια από την τραγική είδηση της άνανδρης δολοφονίας τους. Θα μπορούσε να ήταν φίλοι μου, όπως οι υπόλοιποι Συναγωνιστές με τους οποίους συμμετέχουμε στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής. Θα μπορούσε απλά να ήταν δύο χαμογελαστά παιδιά με όλη την ζωή μπροστά τους να δημιουργήσουν και να προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία. Οι αδίστακτοι τρομοκράτες όμως είχαν άλλη γνώμη… Γιώργο και Μάνο μπορεί να μην σας γνώρισα ποτέ, αλλά αυτό δεν θα με εμποδίσει να τιμώ καθημερινά την Μνήμη σας. Σηκώνουμε όλοι μαζί την ιερή ματωμένη Σημαία και συνεχίζουμε τον Αγώνα από εκεί που τον αφήσατε. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Ν.Ζ.

Γιγαντώνεται η αντίσταση των Λαών της Ευρώπης στην ισλαμοποίηση, με διώξεις απαντούν οι «δημοκράτες» BINTEO

Χθες έγινε κάτι το απίστευτο. Μια συγκέντρωση και πορεία στη μνήμη των συναγωνιστών μας Γιώργου και Μάνου και μαζέψαμε αρκετό κόσμο παρά την αντισυγκέντρωση και την τρομοκρατία της αστυνομίας που έκλεισαν ακόμη και το μετρό για να μην μπορεί να έλθει ο κόσμος ως τη ΓΑΔΑ. Παρόλα αυτά ήρθαν πολλοί και θα έρθουν τις επόμενες φορές πολλοί περισσότεροι γιατί θα ξαναρχίσει το κίνημα να ανεβαίνει με αυτές τις πορείες στους δρόμους. Αυτές οι πορείες και οι εκδηλώσεις και τα προηγούμενα χρόνια ανέβασαν το κίνημά μας και τώρα πάλι αυτό θα γίνει. Είναι σημαντικές κι αν ακόμη ο κόσμος φοβάται λόγω των διώξεων και των προσωπικών προβλημάτων που έχει, σιγά σιγά θα ξεθαρρέψει και θα έρχεται. Γιατί η συμμετοχή μας σε αυτές τις εκδηλώσεις είναι η τιμή για τους Ήρωες μας. Για τη χθεσινή μέρα έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συναγωνιστές μου που βρεθήκαμε στη ΓΑΔΑ, σε όσους δεν φοβήθηκαν και ήρθαν αλλά και να κάνω ένα κάλεσμα σε όσους φοβήθηκαν ή δίστασαν να έλθουν ή βαρέθηκαν και να τους πω πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του κόμματος, που από την πλευρά μας είναι πάντα ειρηνικές. Για μένα ήταν μεγάλη χαρά να βλέπω στην κορυφή της πορείας τον Ηλία Κασιδιάρη, πιο πίσω τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο το Γιάννη το Λαγό, το Νίκο Κούζηλο και άλλους βουλευτές που αν και διώχτηκαν και φυλακίστηκαν δεν το έβαλαν κάτω, δεν συνθηκολόγησαν αλλά είναι μπροστά, πρώτοι και καλύτεροι, παλικάρια στον αγώνα μας να μας δείχνουν πώς ένας άντρας τιμά τα παντελόνια που φορά και υπερασπίζεται τις ιδέες του μέχρι τέλους. Ας πάρουμε ως παράδειγμα  αυτούς που ρίσκαραν τα πάντα, που έθεσαν στο περιθώριο την προσωπική τους ζωή κι ευτυχία για τουλάχιστον ένα χρόνο και συνεχίζουν να διώκονται και να δώσουμε κι εμείς ένα λιθαράκι από τη ζωή μας σε αυτό το κίνημα που αγωνίζεται για την ελευθερία της Πατρίδας μας και την ανεξαρτησία του λαού μας. Όταν ο Αρχηγός και οι περισσότεροι συναγωνιστές μας διώχτηκαν και φυλακίστηκαν άδικα, όταν ο Γιώργος και ο Μάνος έδωσαν τη Ζωή τους για το κίνημά μας δεν δικαιούμαστε εμείς να κάνουμε πίσω και να μην πράττουμε τουλάχιστον το αυτονόητο, που είναι η συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις και πορείες του κινήματος, η συμμετοχή μας στις τοπικές και η ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών για τις ιδέες και τις θέσεις του κινήματος για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας. Να είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τους αγαπημένους μας συναγωνιστές Γιώργο και Μάνο και στη Μνήμη τους σήμερα θα ήθελα να δω πολλές χιλιάδες συναγωνιστών μας στο μνημόσυνο. Αυτό θα ήταν η καλύτερη απάντηση και η καλύτερη δικαίωση για τους εκλιπόντες ήρωες του κινήματός μας, η τιμή στη Μνήμη τους από όλους τους συναγωνιστές. Συγχαρητήρια σε όλους για την χθεσινή εκδήλωση και πορεία και είθε να υπάρχει λαμπρή συνέχεια.

Γ. Κ.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν πρόκειται να μας κάνουν να σιωπήσουμε

Οι πράξεις λένε περισσότερα από τα λόγια. Μια μέρα σαν σήμερα 01/11 το 2013 το “σύστημα” έδειξε πόσο πολύ μας φοβάται. Έδειξε πόσο φοβάται την αλήθεια.  Έδειξε πόσο φοβάται την αφύπνιση της κοινωνίας. Έδειξε πόσο φοβάται τα ανώτερα ιδανικά. Μια μέρα σαν σήμερα 01/11 το 2013 άνοιξε μέσα μας μια πληγή που πάντα θα αιμορραγεί. Σαν έτοιμοι από καιρό, ο Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο Παναγιώτης Βλαχάκος, ο Έκτορας Γιαλοψός, ο Σολωμός Σολωμού, ο Τάσος Ισαάκ και ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης υποδέχθηκαν στον Παράδεισο τον Μάνο και τον Γιώργο.

Σπύρος Γ.
Πειραιάς

Οι ΕΛΑΜίτες ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ! Γιώργος Φουντούλης – Μανώλης Καπελώνης – ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Η Χρυσή Αυγή στον Αγώνα που δίνει για την Ελλάδα έχει σαν φάρο φωτεινό τη θυσία των δύο αδελφών μας του Γιώργου και του Μάνου και κάθε χρονιά ανανεώνει τον όρκο που έχει δώσει . Τη ταυτοποίηση των  φυσικών και ηθικών  προπάντων αυτουργών αυτής της δολοφονίας ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη, για  όσους συγκάλυψαν και συγκαλύπτουν με πράξεις και παραλείψεις το στυγερό αυτό έγκλημα.  Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τη τελική νίκη, για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη σε μια Ελλάδα που θα ανήκει στους  Έλληνες καταργώντας τη δουλεία των τόκων και απαλλάσσοντας τη Πατρίδα από το κατακάθι που την κυβερνά τα τελευταία σαράντα χρόνια, στέλνοντας το στον πολιτικό απόπατο της ιστορίας όπου είναι και η θέση του.

Ν.Π.

Τελέστηκαν τα θρησκευτικά μνημόσυνα για τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μάνο Καπελώνη στα κοιμητήρια Ν. Ηρακλείου και Αρτέμιδας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-2-noembriou-2015#ixzz3qJrIdZ2N

Exit mobile version