Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρακρατικά τάγματα εφόδου της αριστεράς ξυλοκοπούν και τρομοκρατούν ηλικιωμένους Έλληνες στον Έβρο – ΒΙΝΤΕΟ

Παρακρατικά τάγματα εφόδου της αριστεράς ξυλοκοπούν και τρομοκρατούν ηλικιωμένους Έλληνες στον Έβρο - ΒΙΝΤΕΟ

Σημαντικά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στο χωριό Καστανιές Έβρου – Συμμορίες κουκουλοφόρων αφού επιτέθηκαν με καδρόνια και φωτοβολίδες στις Αστυνομικές δυνάμεις στη συνέχεια ξυλοκόπησαν ηλικιωμένους Έλληνες που διαμαρτυρήθηκαν για τις φθορές που προκάλεσαν στο χωριό.

Οι παρακρατικές συμμορίες μίσθωσαν λεωφορεία, είχαν στις αποσκευές δεκάδες καδρόνια, φωτοβολίδες, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κράνη, στειλιάρια και ταξίδεψαν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Καβάλα, Κομοτηνή για να συμμετάσχουν  στην προγραμματισμένη κινητοποίηση για την κατάργηση του φράχτη του Έβρου. Αξιοσημείωτο είναι πως σε όλη την διαδρομή οι Αστυνομικές Αρχές δεν έκαναν το παραμικρό έλεγχο στα μεταφερόμενα τάγματα εφόδου της Αριστεράς.

Οι ηλικιωμένοι κάτοικοι εμφανώς ενοχλημένοι από τις φθορές που προκάλεσαν οι παρακρατικοί συμμορίτες στις περιουσίες τους με σπρέι και μπογιές τους ζητούσαν να αποχωρήσουν από το χωριό και πολύ ξυλοκοπήθηκαν ακόμα και μπροστά στις κάμερες. Και φυσικά μετά από αυτόν τον κακό χαμό οι παρακρατικοί γύρισαν ανενόχλητοι στις πόλεις τους χωρίς να υπάρξει ούτε μία σύλληψη!

Ακολουθεί η επίθεση των παρακρατικών όπως καταγράφηκε από τα τοπικά μέσα στο 0:55 φαίνεται η επίθεση του κουκουλοφόρου σε έναν ηλικιωμένο Έλληνα που διαμαρτύρεται.

To ρωσικό μέσο RT κατέγραψε ηλικιωμένες γυναίκες του χωριού με Ελληνικές σημαίες στα χέρια (στο 0:14) να αποδοκιμάζουν τους κουκουλοφόρους.

Φωτογραφίες από την «επιχείρηση τρομοκράτησης» των κατοίκων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parakratika-tagmata-efodou-ths-aristeras-julokopoun-kai-tromokratoun-hlikiw#ixzz3qLJFsjlI

Exit mobile version