Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στέρεψε το Ποτάμι… Με το κυάλι ψάχνει σύνεδρους ο Σταύρακας

Στέρεψε το Ποτάμι... Με το κυάλι ψάχνει σύνεδρους ο Σταύρακας

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το μόρφωμα του Θεοδωράκη, ειδικά τώρα που οι ουσιαστικοί δημιουργοί του (οι «βαρόνοι» των καθεστωτικών ΜΜΕ) τον έχουν εγκαταλείψει στην πολιτική κακομοιριά του.

Ο «ποταμάκιας», γνωρίζοντας ότι παίζει το κεφάλι του μετά την πανωλεθρία των πρόσφατων εκλογών, τώρα αρχίζει διάφορα μικροκομματικά κόλπα μήπως και καταφέρει να διασωθεί. Ανακοίνωσε, λοιπόν, ότι το… πολυαναμενόμενο συνέδριο του Ποταμιού θα καθυστερήσει περίπου ένα τρίμηνο, καθώς αντί για τις αρχές Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί τελικά (;) στις 26-28 Φεβρουαρίου.

Ο Θεοδωράκης προσπαθεί να συσπειρώσει τις δυνάμεις γύρω απ’ αυτόν, αφού καραδοκεί η εσωκομματική αμφισβήτηση του Θεοχάρη, αλλά και για να διαπιστώσει καλύτερα την ροή των πολιτικών εξελίξεων στο χρονικό αυτό διάστημα. Η επίσημη δικαιολογία που δίνουν οι άνθρωποι του Θεοδωράκη είναι ότι, δήθεν, χρειάζεται περισσότερος χρόνος για τον προσυνεδριακό διάλογο και τις θέσεις του Ποταμιού. Στην πραγματικότητα, όμως, βλέπουν ότι δεν υπάρχει ούτε πλήθος, ούτε πάθος για ενεργητική συμμετοχή, με αποτέλεσμα η όλη υπόθεση να κινδυνεύει να μετατραπεί σε φιάσκο και τραγική αποτυχία.

Όλα αυτά, τα τερτίπια, βεβαίως, δεν αποτελούν τίποτα άλλο από χάσιμο χρόνου, καθώς η μοίρα του εν λόγω μορφώματος είναι προδιαγεγραμμένη. Εγκαταλελειμμένο πλέον από τους μεγαλομιντιάρχες το Ποτάμι έχει πλέον δύο επιλογές: Ή να κατέβει αυτοτελώς στις επόμενες εκλογές, έχοντας την μοίρα καταποντισμού της ΔΗΜΑΡ, ή να επιχειρήσει να συνταχθεί με το ΠΑΣΟΚ, σε μια διεύρυνση του απόλυτα συστημικού εγχειρήματος της ενιαίας κεντροαριστεράς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-anabolh-tou-sunedriou-tou-potamiou-deigma-ths-tragikhs-tou-katastashs#ixzz3qMqbOzHz

Exit mobile version