Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Tρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Tρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

1 του Νοέμβρη του 2013 οι δολοφόνοι του παρακράτους δολοφονήσανε 2 αθώα παιδιά. Εκείνη η μέρα είναι η μέρα των μαρτύρων. Αυτά τα παιδιά δώσανε την ζωή τους για μια ελεύθερη Ελλάδα, για τη  πατρίδα και τα ιδανικά της. Αθάνατοι θα μείνουν στους αιώνες.  Γιώργος Φουντούλης – Μάνος Καπελώνης Αιωνία η Μνήμη τους.

Α.Χ. 

“Γιώργο και Μάνο ακούστε εκεί ψηλά, τα αδέρφια σας κρατάνε για πάντα τα στενά” – ΒΙΝΤΕΟ

Οι τρεις χώρες (Ελλάς, Ισπανία και Πορτογαλία) πέρασαν από “δεξιού” τύπου Στρατιωτικά καθεστώτα, μέχρι την δεκαετία του 1970 και η Μεταπολίτευση σε αυτές τις χώρες στράφηκε σε Αριστερό Λαϊκισμό και δυσφήμηση των Εθνικών Αξιών (που οδήγησαν σε Οικονομική και Κοινωνική παρακμή, με ορατά αποτελέσματα). Για αυτό και δεν είχε αναπτυχθεί ως σήμερα σε αυτές τις χώρες δυνατό και καθαρό Εθνικιστικό Κίνημα, με πρόταση εξουσίας. Σε αυτόν τον τομέα το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα πρωτοπορεί, παρά τις συνεχιζόμενες εκστρατείες λάσπης και παρακρατικών απειλών. Το Μέλλον είναι ελπιδοφόρο.

Γ.Κ. 

Αλέξανδρος Γέροντας: Σκοπός τους είναι να τρομοκρατήσουν την Ελληνική κοινωνία

Εδώ και έξι χρόνια οι Έλληνες πληρώνουν αιματηρούς φόρους, αλλά τα έσοδα του κράτους μειώνονται και το χρέος αυξάνεται. Κυνική ομολογία Τσακαλώτου: Υπό τον έλεγχο των διεθνών τοκογλύφων πλέον οι ελληνικές τράπεζες! Τις χάσαμε τις μάχες για την διοίκησή τους, λόγω των αμαρτωλών τραπεζικών θαλασσοδανείων σε ημετέρους κατά το παρελθόν. Η ανακεφαλαιοποίηση τους με νέο ζεστό χρήμα, θα γίνει με δεκάδες δις. ευρώ με χρέωση του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Ας μην ανησυχούν οι Έλληνες δεν θα επιστραφούν τα κλεμμένα αλλά θα χρεωθούν εκ νέου οι επόμενες, οι μεθεπόμενες γενιές αν βέβαια υπάρχουν και δεν αντικατασταθούν από τα εκατομμύρια παράνομους μετανάστες που εισβάλλουν καθημερινά στη χώρα.

Σ.Μ. 

Από τον Τζέφρυ στον Τσίπρα: Βροχή εκατομμυρίων σε «αλληλέγγυες» ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-3-noembriou-2015#ixzz3qRBmr6yu

Exit mobile version