Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή

1 Νοεμβρίου 2015, δύο χρόνια μετά την άνανδρη δολοφονία των συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, η Τ.Ο Δράμας τίμησε τον Αγώνα τους για Ελλάδα, Ελευθερία και Εθνική Ανεξαρτησία. Από νωρίς το πρωί φίλοι και υποστηρικτές της Τ.Ο Δράμας, ανάρτησαν πανό στην κεντρική πλατεία της πόλης με τους Αθάνατους συναγωνιστές μας και το απόγευμα τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό των Δώδεκα Αποστόλων. Παράλληλα, δόθηκαν δύο κούτες αλληλεγγύης με ρούχα, τρόφιμα και φάρμακα για Έλληνες συμπολίτες μας, ως συμβολική πράξη. Ο Αγώνας του Γιώργου και του Μάνου, σηματοδοτεί τον Αγώνα μας για μια Ελλάδα Ελεύθερη και Κοινωνικά Δίκαιη, Ατσαλώνοντας την Ιδέα μας μέχρι την Τελική Νίκη. ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Κοσμοσυρροή στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015, στην προκαθορισμένη ομιλία του γραμματέα της Τοπικής για τα δύο χρόνια μετά τη νύχτα της τρομοκρατίας και για θέματα πολιτικής επικαιρότητας. Στην αρχή, ο γραμματέας της Τ.Ο Δράμας, αναφέρθηκε στα νέα επαίσχυντα μέτρα της θλιβερής συγκυβέρνησης, τη νέα φοροκαταιγίδα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και τις μειώσεις των συντάξεων. Επίσης, έγινε λόγος για τη συνέχιση της λασπολογίας από τα κανάλια της διαπλοκής που δεν θέλουν να ακούγεται η φωνή της τρίτης πολιτικής δύναμης. Στη συνέχεια, ο συναγωνιστής εστίασε στη νύχτα των δολοφονηθέντων συναγωνιστών μας. Την νύχτα που τα δύο αδέλφια μας, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης περάσανε στην Αιωνιότητα και τον σοβαρό τραυματισμό του συναγωνιστή Αλέξανδρου Γέροντα. Καθίστανται Αθάνατοι και Άφθαρτοι στις μνήμες των Ελλήνων που μάχονται για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Γιώργο και Μάνο, θα είστε μαζί μας μέχρι την τελική νίκη. ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Η Τ.Ο. Καβάλας, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, τίμησε με μια λιτή τελετή στα γραφεία της τον Μάνο και Γιώργο που δολοφονήθηκαν από το παρακράτος της αριστεράς. Πρώτος ομιλητής ο συναγωνιστής Καψαλίδης Νίκος που έκανε μια αναφορά στα συμβάντα της 1ης Νοεμβρίου που οδήγησαν στην στυγνή δολοφονία των δύο συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής. Μια δολοφονία που πραγματοποιήθηκε με επαγγελματικό τρόπο και μεθόδευση και ουσιαστικά οι δολοφόνοι διέφυγαν ανενόχλητοι. Πριν από λίγες ημέρες συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη. Μέχρι τώρα το σύστημα της παρακμής, της σήψης, της διαφθοράς, της Εθνικής υποτέλειας και της Κοινωνικής αναλγησίας έκανε ό,τι μπορούσε για να σταματήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η πολιτική ανηθικότητα συναντούσε την παράνομη αντιμετώπιση και η άκρατη λασπολογία στα ΜΜΕ εναλλασσόταν με την συνωμοσία σιωπής. Μέσα σ’ όλα αυτά η βία εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών ήταν παρούσα με διάφορες μορφές, απαγόρευση εκδηλώσεων, επιθέσεις εναντίον μεμονωμένων μελών, βομβιστικές ενέργειες.

Δεύτερος ομιλητής ο συναγωνιστής Βογιατζής Δημήτρης που μίλησε για την αδικία των Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι η ύπαρξη μας, ως Χρυσαυγίτες που αγωνιζόμαστε για την πολιτική απελευθέρωση της Χώρας από τα μνημονιακά δεσμά και τους διεθνείς τοκογλύφους, είναι πολύτιμη. Και είναι πολύτιμη γιατί έχουμε μια Υποχρέωση, ένα Καθήκον: να συνεχίσουμε τον Αγώνα για όλα όσα ενστερνίζονταν και υπερασπίζονταν με τίμημα την ίδια την Ζωή τους, ΔΥΟ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Γκρεμίζοντας, λοιπόν, κάθε γέφυρα επικοινωνίας με το αστικό κατεστημένο, την μεμψιμοιρία, την ηττοπάθεια, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν μπορούμε, ποτέ πια, να φερθούμε διαφορετικά. Αυτός είναι ο μόνιμος πλέον Δρόμος μας, αυτή είναι η ουσία της Ύπαρξής μας. Να τιμούμε τα Αδέρφια μας, συνεχίζοντας την Πορεία τους. ΑΘΑΝΑΤΟΙ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου η Τ.Ο. Καβάλας βρέθηκε για ακόμη μια φορά δίπλα στο λαό του δήμου Καβάλας ο οποίος δίψα να ενημερωθεί για τα τελευταία νέα του νόμιμου πολιτικού αγώνα του μοναδικού καθαρού κινήματος στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά σειρά είχαν τα χωριά Αμυγδαλεώνας, Πολύστηλο και Δάτο όπου οι συναγωνιστές μοιράσαν εφημερίδες και ενημερωτικό υλικό του κινήματος μας.

Οι συναγωνιστές δέχτηκαν την ιδιαίτερα θερμή υποδοχή των κατοίκων, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την αποδοχή και την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού στον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή, που μάχεται μόνος του εναντίον σε ένα ολόκληρο διεφθαρμένο σύστημα. Η Χρυσή Αυγή μάχεται μόνη εναντίον όλων για όλους τους Έλληνες και έχει καταφέρει τα τελευταία 3 χρόνια που ο οδοστρωτήρας της παγκοσμιοποίησης έχει πατήσει το πόδι του στην πατρίδα μας να ανατρέψει τα σχέδια του και πολλές φορές να τον τρέψει και σε φυγή. Ας αναλογιστεί ο καθένας από εμάς αν δεν ήταν η Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο τι εθνοπροδοτικά νομοσχέδια θα είχαν περάσει οι προδότες πολιτικοί που διαφεντεύουν αυτό τον ιερό τόπο.

Όλα τα μέσα που χρησιμοποιήσαν για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό και να τον στρέψουν εναντίον μας απέτυχαν. Η Χρυσή Αυγή ταυτίστηκε στις ψυχές εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων με την Εθνική μνήμη, την κοινωνική αλληλεγγύη, την αλήθεια και την πατρίδα. Σε κάθε ενημερωτική δράση η εφημερίδα γίνεται ανάρπαστη και πάντα εξαντλήται πριν το πέρας της δράσης αφού οι πολίτες ζητάν και για φίλους και γνωστούς. Αυτό που έχει καταλάβει ο Ελληνικός λαός σε όλη την επικράτεια είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μαχόμενο Έθνος. Είναι οι Έλληνες που ακόμη επιμένουν να είναι εθνικιστές, οι οποίοι θέλουν να μείνει η Ελλάδα ελληνική, οι οποίοι αγωνίζονται για Εθνική Ελευθερία και αυτό δεν μπορούν να το εξουδετερώσουν ό,τι και αν κάνουν.

Με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση κλιμάκιο συναγωνιστών με την παρουσία του γραμματέα της Τοπικής της Τ.Ο. Ξάνθης τέλεσε μνημόσυνο την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, για τα δύο αδικοχαμένα αδέλφια μας Γιώργο και Μάνο. Γιώργο και Μάνο θα ζείτε για πάντα στις καρδιές όλων των Ελλήνων Εθνικιστών, αιώνια σύμβολα του αγώνα για μία ελεύθερη πατρίδα. ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Τ.Ο. Κομοτηνής: Την Κυριακή 01 Νοεμβρίου του 2015, φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματός μας συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Τοπικής μας με σκοπό να τιμήσουν την μνήμη των αδικοχαμένων αδερφών μας Γιώργου και Μάνου. Δύο χρόνια μετά και κανείς δεν θα ξεχάσει τους Αθάνατους Συναγωνιστές που πρώτοι πρόσφεραν την ίδια τους τη ζωή στον δίκαιο αγώνα μας. Η άνανδρη δολοφονία τους από το παρακράτος-κράτος, ας γίνει για μας τους Εθνικιστές, ο φάρος που θα μας οδηγήσει, με περισσότερη επιμονή στην δικαίωση του αγώνα μας. Στο ενός λεπτού σιγής για την μνήμη των αθανάτων νεκρών, ας χαράξουμε τα ονόματά τους δίπλα στα ονόματα των ηρώων του 21, του 40 αλλά και του Λεωνίδα. Οι Θερμοπύλες δεν έπαψαν ποτέ να φυλάσσονται, οι «Πέρσες» συνεχίζουν να μας ζητούν νερό και ύδωρ και μόνο οι Εθνικιστές απαντούν «Μολών Λαβέ». Αυτήν την απάντηση έδωσαν ο Γιώργος και ο Μανώλης, αυτήν την απάντηση την δίνουν μόνο οι ήρωες. Ας αναπαυτούν οι ψυχές των ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΗΡΩΩΝ που έπεσαν για τα πιστεύω τους και την Ελευθερία της Πατρίδας μας. Εμείς πιστοί στον όρκο μας θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την τελική ΝΙΚΗ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn324#ixzz3qRGZRDkQ

Exit mobile version