Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έργα και Ημέραι Τσίπρα: Σε καθεστώς σκλαβιάς οι Έλληνες μέχρι το 2034

Έργα και Ημέραι Τσίπρα: Σε καθεστώς σκλαβιάς οι Έλληνες μέχρι το 2034

Μάταια προσπαθούν να δικαιολογήσουν την υπογραφή  και την εφαρμογή του τρίτου αριστερού μνημονίου οι Τσιπροκαμμένοι. Oι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πρόκειται να πιάσουν τόπο, γιατί οι προδοτικές πολιτικές τον έχουν καταδικάσει σε καθεστώς δουλείας που θα διαρκέσει τουλάχιστον και για τα επόμενα 20 χρόνια.

Γεγονός που αποκαλύπτει, άλλωστε, η γερμανική εφημερίδα Die Welt δίνοντας στην δημοσιότητα παγκόσμια έκθεση της εταιρείας Prognos AG με θέμα τις εξελίξεις σε διάφορες πτυχές της πολιτικής, της οικονομίας και της κοινωνίας. Στην συγκεκριμένη έρευνα γίνεται ειδική μνεία στην οικονομική κρίση που μαστίζει την Ευρώπη, έχοντας φυσικά ειδικό αφιέρωμα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής οικονομολόγο της Prognos AG, Μίχαελ Μπέμερ, η ελληνική οικονομία θα συρρικνώνεται κατά 0,8% ετησίως με ένα ποσοστό ανεργίας στα ύψη, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του 2020, ενώ μέχρι το 2022 η αναλογία του χρέους στο ΑΕΠ της χώρας θα αγγίξει το 245%.

Σε αντίθεση με τους διεθνείς τοκογλύφους και των εν Ελλάδι υποτακτικών τους -οι οποίοι προβλέπουν βελτίωση στην τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας- τα στοιχεία της έρευνας είναι αποκαρδιωτικά.

Ο Μπέμερ κάνοντας λόγο και για το κοινωνικό αντίκτυπο της κρίσης προβλέπει ότι το ποσοστό της ανεργίας θα κατέβει στο 10% μετά από 25 ολόκληρα χρόνια, ενώ μόλις το 2034 η οικονομία της Ελλάδας θα επανέλθει στο επίπεδο προ κρίσης.

Με λίγα λόγια, η Prognos AG προβλέπει πως η επόμενη γενιά Ελλήνων θα είναι αυτή η οποία θα “απελευθερωθεί” μερικώς από τα δεσμά των μνημονιακών πολιτικών. Με το δημογραφικό να αποτελεί το μείζον ζήτημα της χώρας μας, με τους χιλιάδες λαθροεισβολείς να περιμένουν καθημερινώς σε λιμάνια και σε ακτές για την επέλασή τους στην Ελλάδα είναι προφανές πως οι Έλληνες σήμερα καλούνται να πληρώσουν όχι για τους ίδιους, όχι για τα παιδιά τους, όχι για τα παιδιά των παιδιών τους αλλά για μια οικονομική ολιγαρχία η οποία ζει εις βάρος τους και προστατεύει τους μελλοντικούς “μόνιμους”, κακόμοιρους  κατοίκους με τις ΜΚΟ και τους αντιρατσιστικούς διθυράμβους.

Η έντιμη συμφωνία του Τσίπρα και των αυλικών του, δεν είναι τίποτα άλλο από την υπογραφή της καταδίκης σε θάνατο του Ελληνικού Έθνους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erga-kai-hmerai-tsipra-se-kathestws-sklabias-oi-ellhnes-mechri-to-2034#ixzz3qRH1SXbe

Exit mobile version