Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι αλβανοί αλλοιώνουν την εθνολογική σύνθεση της Βορείου Ηπείρου εγκαθιστώντας 10 χιλιάδες μουσουλμάνους

Οι αλβανοί αλλοιώνουν την εθνολογική σύνθεση της Βορείου Ηπείρου εγκαθιστώντας 10 χιλιάδες μουσουλμάνους

Γράφει ο Αντίοχος

Πριν από λίγο καιρό, η αλβανική κατσαπλιάδικη κυβέρνηση έκανε απανωτά διαβήματα στην Ελλάδα, λόγω του ότι περνούσαν στα εδάφη της κάτι λίγοι λαθρομετανάστες – όχι βέβαια για να μείνουν εκεί, αλλά για να προωθηθούν στην Ευρώπη. Από τότε, οι λίγες αυτές εισροές κόπηκαν «μαχαίρι» – φήμες λένε λόγω της απάνθρωπης συμπεριφοράς της αλβανικής αστυνομίας προς τους ταλαίπωρους.

Ξαφνικά, όμως, εκεί που δημιούργησε θέμα για καμιά 500αριά άτομα, η αλβανική κυβέρνηση -δια του πρωθυπουργού της Έντι Ράμα- δήλωσε ότι η Αλβανία είναι… πρόθυμη να φιλοξενήσει μέχρι και 10.000 πρόσφυγες.

Μύγα τους τσίμπησε τους Αλβανούς και άλλαξαν στάση, ή μήπως «κάποιο λάκκο έχει η φάβα»; Ασφαλώς συμβαίνει το δεύτερο. Καθότι, οι χώροι που ετοιμάζονται για την «φιλοξενία» των ταλαίπωρων βρίσκονται –όλως… τυχαίως- στην Βόρειο Ήπειρο! Πρόκειται για δύο παλιά στρατόπεδα στους Αγίους Σαράντα, δύο στην περιοχή της Κορυτσάς κι ένα παλιό αεροδρόμιο στο Αργυρόκαστρο.

Είναι προφανές, ότι οι κατσαπλιάδες θέλουν να χρησιμοποιήσουν τους πρόσφυγες –που είναι μουσουλμάνοι- για την εθνοτική αλλοίωση του πληθυσμού της Βορείου Ηπείρου!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-albanoi-egkathistoun-10.000-surious-mousoulmanous-prosfuges-sthn-boreio#ixzz3qRIE9m6S

Exit mobile version