Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στη “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Η “αριστερή” συγκυβέρνηση… τακτοποιεί και τους “συντρόφους” καναλάρχες

Διαβάστε στη “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Η “αριστερή” συγκυβέρνηση... τακτοποιεί και τους “συντρόφους” καναλάρχες

Την ίδια στιγμή που η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων έχει πιάσει τον… μπαλτά και σφάζει μεροκάματα, μισθούς και συντάξεις των μη προνομιούχων Ελλήνων, δεν παραλείπει να κάνει και τα δωράκια της στην διαπλεκόμενη ολιγαρχία, που την στηρίζει. Έτσι, στο νομοσχέδιο-σφαγείο με τα τριτομνημονιακά προαπαιτούμενα αναφέρεται ότι παρατείνεται η ισχύς της απαλλαγής του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής (ΟΜΜΑ) από την υποχρέωση προσκόμισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας. Το οποίον σημαίνει, ότι παρά τα τεράστια χρέη του, το Μέγαρο του Ψυχάρη θα συνεχίσει να απολαμβάνει πλήρη ασυλία!

Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sth-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio2#ixzz3qRVa214h

Exit mobile version