Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περίγελος ο Σαμαράς: Εφάρμοσα σκληρά μνημόνια, αλλά με «άδειασαν» οι διεθνείς τοκογλύφοι…

Περίγελος ο Σαμαράς: Εφάρμοσα σκληρά μνημόνια, αλλά με «άδειασαν» οι διεθνείς τοκογλύφοι...

Ως το λυπητερό παραλήρημα ενός ημιπαράφρονος δικτατορίσκου, ο οποίος τελεί υπό εγκατάλειψη, μπορεί να εκληφθεί η, εκ «καρδίας», κατάθεση «ψυχής» του Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα “La Razon”.

Ο ολετήρας των Ελλήνων και απολογητής του μπολσεβισκισμού, Σαμαράς, ο οποίος υπήρξε ο πρωτεργάτης της σκευωρίας εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ουσιαστικά λέει ότι τον… πολέμησαν τα ΜΜΕ και οι διεθνείς τοκογλύφοι!

Σας παραθέτουμε τρία χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

«Όχι, τα μέσα δεν υπήρξαν «δίκαια» μαζί μας. Και τώρα το παραδέχονται σιγά σιγά. Όσον αφορά την ίδια την Ιστορία, είναι πολύ νωρίς να πει κανείς. Άλλωστε η Ιστορία κρίνει κάποιον αφού έχει φύγει. Κι εγώ είμαι ακόμα εδώ…»

«Πιστεύω ότι η Ένωσή μας οφείλει να υποστηρίζει κυβερνήσεις με αποδεδειγμένα δημοσιονομικά και μεταρρυθμιστικά επιτεύγματα. Όταν δίνουμε την εντύπωση – ακόμα και αν αυτή είναι μια πολύ «επιφανειακή» εντύπωση – ότι «διευκολύνουμε» τους λαϊκιστές, ενώ «τραβάμε το χαλί» κάτω από τα πόδια μεταρρυθμιστικών κυβερνήσεων, αυτό μπορεί να στείλει λάθος μηνύματα»

«Απλώς επισημάναμε το γεγονός ότι για να επιτύχουν οι μεταρρυθμίσεις ως το τέλος, πρέπει να προσαρμοστούν στον «πολιτικό κύκλο» μιας χώρας. Όταν έχουμε κάνει τόσο πολλά μέσα σε δυόμιση χρόνια, δεν μπορεί να μας εξαναγκάζουν να κάνουμε πολύ περισσότερα, τη στιγμή που πλησιάζει ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.»

Αυτό που λέει, λοιπόν, ο Σαμαράς είναι ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι θα έπρεπε να γίνονται πιο ελαστικοί όταν «μυρίζει» εκλογές για να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία. Και όταν περάσουν οι εκλογές να περνάνε όλα τα μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού. Επίσης τα ΜΜΕ θα πρέπει να αποκρύπτουν τις ειδήσεις περί της ανέχειας και της φτώχειας που πλήττει τον Ελληνικό Λαό για να μην δημιουργείται κακή εικόνα για τον Κιμ Γιονγκ Ουν των Νοτίων Βαλκανίων.

Επίσης, αυτό δεν το λέει, αλλά εξάγεται από τα πεπραγμένα του, οι αντιφρονούντες θα πρέπει να συλλαμβάνονται άνευ κατηγοριών και να φυλακίζονται μέχρι την εξάλειψη της πολιτικής απειλής. Για εκτελέσεις με όλμους δεν γνωρίζουμε, αλλά είναι πιθανές σκέψεις του Σαμαρά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/spartaristo-gelio-apo-samara-efarmosa-mnhmonia-sklhra-alla-me-adeiasan-oi-d#ixzz3qRX2FG5n

Exit mobile version