Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια… ωραία ατμόσφαιρα στην ψοφοδεξιά – Έτοιμοι για διάσπαση και την οριστική διάλυση

Μια... ωραία ατμόσφαιρα στην ψοφοδεξιά - Έτοιμοι για διάσπαση και την οριστική διάλυση

Όσο πλησιάζουμε προς τις 22 Νοεμβρίου, την ημέρα εκλογής του νέου αρχικαρεκλάρχη στη ΝΔ, αυξάνονται τα εμφύλια πυρά εκατέρωθεν ανάμεσα στους 4 μονομάχους με αποτέλεσμα να φαίνεται η πραγματική κατάσταση του κόμματος που παραπέμπει ευθέως σε διαλυτικά φαινόμενα.

«Η τηλεμαχία θα μας βλάψει. Θα δημιουργήσει σοβαρά ζητήματα μεταξύ μας», ανέφερε σε συγκέντρωση στη Σπάρτη ο Μεϊμαράκης ο οποίος επιτέθηκε εμμέσως προς τον Απόστολο Τζιτζικώστα, θέτοντας το κώλυμα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να εκλεγεί βουλευτής. «Διαμέσου της Βουλής παίρνουμε την πλειοψηφία και την κυβέρνηση. Στη Βουλή δίδονται οι μάχες», τόνισε ο Μεϊμαράκης.

Το θέμα του debate θέτει συνεχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στρέφοντας τα πυρά του κατά του Μεϊμαράκη, τον οποίο κατηγορεί ότι κάνει προεκλογική εκστρατεία ως πρόεδρος της Ν.Δ. και όχι ως υποψήφιος πρόεδρος. Από την πλευρά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα συμμετάσχει σε debate, εφόσον συμφωνήσουν όλοι, δεν άφησε αναπάντητες τις βολές που εξαπολύουν εναντίον του οι συνυποψήφιοί του. Κάνοντας λόγο για πόλεμο που δέχεται, στη διάρκεια της περιοδείας του στην Ήπειρο ανέφερε: «Καμία άλλη υποψηφιότητα δεν ενόχλησε το σύστημα όσο η δική μου. Κανένας από τους συνυποψηφίους μου δεν δέχτηκε τη λάσπη που έχω δεχτεί εγώ», τόνισε.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η επιστολή προς τους συνυποψηφίους του και προς το γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέα Παπαμιμίκο, για να υπάρξει τηλεμαχία και δύο συνδιασκέψεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, που απέστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος περιόδευσε στα Ιωάννινα, υποστηρίζοντας ότι «η εκλογική διαδικασία δυστυχώς εξελίσσεται με πολύ άσχημο τρόπο».

Είναι ολοφάνερο ότι η κατάσταση καθημερινά εκτραχύνεται ολοένα και περισσότερο στη ΝΔ, με τους 4 δελφίνους να αλληλοκατηγορούνται συνεχώς. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να γίνει κατανοητό πόσο τεταμένο είναι το κλίμα ανάμεσα στους υποψηφίους και ότι η δήθεν ενότητα της ΝΔ την επόμενη των εσωκομματικών εκλογών αποτελεί ξεκάθαρα προπαγανδιστική επινόηση και όχι προϊόν της πραγματικότητας.

Από τις 23 Νοεμβρίου και μετά η αντίστροφη μέτρηση για την οριστική παρακμή και καταστροφή της ΝΔ θα έχει αρχίσει για τα καλά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/trwgontai-san-ta-skulia-sth-nd.-allhlokathgories-apolous-tous-upopshfious#ixzz3qSLzQcFQ

Exit mobile version