Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ο δολοφόνος των προσφύγων είναι η Τουρκία, Ποιος παίρνει τα χρήματά τους και τους βάζει σε σαπιοκάραβα; Η Τουρκία έχει το δεύτερο
μεγαλύτερο στρατό στο ΝΑΤΟ και δεν μπορεί να σταματήσει τους λαθρέμπορους;

Στην ΕΕ είναι εντελώς ανόητοι και η Μέρκελ ευθύνεται που οι μετανάστες έρχονται στη Ευρώπη μιας και ονειρεύεται νέους σκλάβους για την ολιγαρχία της Γερμανίας. Η λύση είναι απλή. Οι πλούσιες αραβικές χώρες πρέπει να μοιραστούν το βάρος, καθώς και η Αμερική, ο Καναδάς, η Ιαπωνία, η Κίνα, η Μεγάλη Βρετανία, η Αυστραλία και άλλες πλούσιες χώρες. Καμία άλλη χώρα στον κόσμο δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει αυτό και όμως κάποιοι θέλουν την Ελλάδα να χειριστεί τις καθημερινές ροές με ελάχιστη βοήθεια. Οι Τούρκοι αν ήθελαν θα μπορούσαν να σταματήσουν τη μεταναστευτική ροή.

Η ΕΕ δεν διαθέτει κοινή λογική. Πόσους πρόσφυγες έχει δεχθεί το κράτος του Λουξεμβούργου η χώρα του Juncker και αυτός είναι Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πόσους πρόσφυγες από τη Συρία έχει αναλάβει η Λετονία η οποία είναι η χώρα του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Muiznieks ο οποίος προτρέπει την Ελλάδα να βελτιώσει τις συνθήκες υποδοχής των προσφύγων. Ο κ Juncker και ο Muiznieks είναι υποκριτές αφού δεν δέχονται 100.000 Σύριους πρόσφυγες στις χώρες τους H Ελλάδα πρέπει να κλείσει τα σύνορα της χερσαία και θαλάσσια.

Γ Γ

Μήνυση Χρυσής Αυγής κατά Φίλη για κακόβουλη άρνηση της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού – ΒΙΝΤΕΟ

Από το 2010 και μετά οι μνημονιακές κυβερνήσεις σουτο μόνο που κάνουν είναι να βάζουν φόρους και να αυξάνουν τους φορολογικούς συντελεστές. Αυξάνουν τον ΦΠΑ και στις υπηρεσίες υγείας, ακόμη και στα γηροκομεία και στις ψυχιατρικές κλινικές. Και στους φτωχούς ηλικιωμένους! Και στους ψυχικά ασθενείς! Και στα φτωχά μοναχικά άτομα! Και στους πάσχοντες από χρόνια προβλήματα υγείας . Η μόνη εξήγηση που υπάρχει είναι ότι προβαίνουν σε αντικατάσταση πληθυσμού και το δείχνουν ξεκάθαρα.

Σ.Μ.

Νέα άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων από το πολιτικό παχύδερμο του Σύριζα: Φίλη παραιτήσου! ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η εθνική ταυτότητα των Ελλήνων διαμορφώνεται από τις δυο τεράστιες δεξαμενές, της αρχαίας Ελλάδας και του Βυζαντίου , Ο άθεος Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Φίλης αρνείται κακόβουλα την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού . Στρέφεται χυδαία-σαν άπατρις-κατά της ιστορικής μνήμης, Και διαπράττει έτσι ποινικό αδίκημα. Και σωστά μηνύεται ακαριαία από το εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να προσβάλλει τη μνήμη του πιο αυθεντικού κομματιού της ελληνικής φυλής που είναι οι Έλληνες Πόντιοι και που την αγάπη τους για τη πατρίδα την πλήρωσαν με μια γενοκτονία.

Μ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-4-noembriou-2015#ixzz3qWc6wWPb

Exit mobile version