Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Αθήνα, Νότια Προάστια, Κεφαλοννιά, Αυστραλία

Την Πέμπτη 29/10/2015 ο βουλευτής Β’ Αθηνών, Συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής παραβρέθηκε στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής. Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στα 4 χρόνια λειτουργίας της Τ.Ο. κάνοντας μια αναδρομή στους αγώνες που δόθηκαν σε όλο το εύρος της Αν. Αττικής. Με απλό και μεστό λόγο εξήγησε την ανάγκη γνωστοποίησης των θέσεων του Κινήματος στον  λαό καθώς και στην ανάγκη για επιστροφή στην πρωτογενή παράγωγη με στόχο την αυτάρκεια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτενώς στην 28η Οκτωβρίου που όπως και ο ίδιος ανέφερε, το ΟΧΙ το είπε ο Μεταξάς και όχι ο λαός! Μέσα από το προσωπικό ημερολόγιο του Ιταλού πρέσβη Γκράτσι έκανε αναδρομή στην ιστορική εκείνη νύχτα όπου και διαφάνηκε το ήθος του κυβερνήτη της χώρας μας. Μοιραία υπήρξε συνειρμός του ιστορικού τότε ΟΧΙ του Ι. Μεταξά με τα σημερινά ναι των ανεπαρκών πολιτικών μας που ξεπουλούν με ευκολία την Εθνική μας κυριαρχία. Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες να ψάλλουν με Τιμή τον Εθνικό μας Ύμνο και τον ύμνο Του Κινήματος.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Απόστολου Γκλέτσου με θέμα: Αριστερά και τρομοκρατία. Ο συναγωνιστής Γκλέτσος με αναλυτικό τρόπο περιέγραψε τις διασυνδέσεις των αριστερών  και κομμουνιστικών κομμάτων και οργανώσεων με την τρομοκρατία στην χώρα μας, αποδεικνύοντας ότι η αριστερά δεν έχει ιστορία όπως υποστηρίζουν μερικοί αλλά ποινικό μητρώο. Η αριστερά τόνισε ο συναγωνιστής Γκλέτσος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο έχει διαπράξει στυγερά εγκλήματα με θύματα εκατομμύρια αθώους ανθρώπους.

Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων: Πέμπτη 29-10-15 μεγάλος αριθμός συναγωνιστών, παρακολούθησε την ομιλία του συναγωνιστή Πολύβιου Ζησιμόπουλου, για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις  Ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος τόνισε ότι παρά όλες τις διώξεις που υφίσταται το κίνημα μας, καθοδηγούμενες από σκοτεινά κέντρα αποφάσεων, παρά όλη την λάσπη από τα Μ. Μ. Εξαπάτησης οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες, δεν πρόκειται να λυγίσουν όπως δείχνουν με την παρουσία τους σε κάθε εκδήλωση που πραγματοποιεί το Κίνημα. Τρανή απόδειξη η παρουσία τόσων πολλών συναγωνιστών στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και η νίκη θα είναι η νίκη του Κινήματος μας και του Ελληνικού λαού. Με το πέρας της ομιλίας με σθένος όλοι οι συναγωνιστές, εμπνευσμένοι από την ομιλία του ομιλητή, έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Κεφαλοννιά: Στα δολοφονημένα, από το κράτος και το παρακράτος του ελλαδιστάν, αδέλφια μας, Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη, ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση – ομιλία που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας, το Σάββατο 31/10/2015. Ο Γραμματέας του Πυρήνα, Δάβουλος Χρήστος, θύμισε στους παρευρισκόμενους συναγωνιστές, το σκηνικό που στήθηκε πριν τη δολοφονία των δύο αδελφών μας και το «κουκούλωμα» της υπόθεσης από τότε έως και σήμερα, ενώ υπενθύμισε το χρέος όλων των Χρυσαυγιτών να μην εφησυχάσουν μέχρι την αποκάλυψη και την παραδειγματική τιμωρία των φυσικών αλλά και των ηθικών αυτουργών του εγκλήματος. Ο ύμνος της Χρυσής Αυγής και η ιαχή ΑΘΑΝΑΤΟΙ δόνησε το Αργοστόλι.

Η Χρυσή Αυγή Αυστραλίας συνεχίζοντας τον αδιάκοπό της Αγώνα πραγματοποίησε εκδήλωση αποθέτοντας έναν διπλό φόρο Τιμής και Μνήμης. Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου τηρώντας αδιαφύλακτη την Ελληνική Κληρονομιά τίμησε την Εθνική μας επέτειο για το “ΟΧΙ” και τέλεσε μνημόσυνο για τους δύο Αθάνατους Ήρωες μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Δύο χρόνια έχουν περάσει από την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο αδελφών μας και ακόμη οι ένοχοι βρίσκονται εκεί έξω έχοντας στο πλευρό τους την πλήρη συγκάλυψη του κράτους και των αρχών του. Ο Γιώργος και ο Μάνος θα είναι πάντα τα φωτεινά παραδείγματα μας, τα οποία δεν θα ξεχαστούν ποτέ και θα μας δίνουν κουράγιο προκειμένου να συνεχίσουμε να διαδίδουμε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής μεγαλώνοντας την οικογένεια του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Μια οικογένεια που στο παρελθόν, στο παρόν αλλά και στο μέλλον θα φωτίσει τα μονοπάτια που οδηγούν στην ελευθερία της Πατρίδας μας.

Χρυσή Αυγή Αυστραλίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn325#ixzz3qWczzHOx

Exit mobile version