Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το “έλυσε” το λαθρομεταναστευτικό ο Τσίπρας: Έστειλε 30 αλλοδαπούς για διακοπές στο Λουξεμβούργο!

Το “έλυσε” το λαθρομεταναστευτικό ο Τσίπρας: Έστειλε 30 αλλοδαπούς για διακοπές στο Λουξεμβούργο!

Την ώρα που η Πατρίδα μας πλημμυρίζει καθημερινά από ορδές λαθρομεταναστών, ο Τσίπρας με τον Σουλτς προχώρησαν σήμερα σε μια τραγελαφική θεατρική παράσταση  στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”.

Ενώ από την αρχή του χρόνου έχουν εισέλθει στην Ελλάδα περίπου μισό εκατομμύριο λαθρομετανάστες και οι ροές έχουν αγγίξει τους 7.000 την ημέρα, ο πρωθυπουργός του Μνημονίου “έλυσε” το πρόβλημα στέλνοντας… 30 αλλοδαπούς για διακοπές στο Λουξεμβούργο.

Πρόκειται για δύο οικογένειες Ιρακινών και τέσσερις οικογένειες από τη Συρία. Όταν οι εν λόγω αλλοδαποί φτάσουν στο Λουξεμβούργο θα μείνουν σε ειδικό χώρο για 48 ώρες μέχρι να εξεταστούν οι φάκελοί τους, στη συνέχεια θα φιλοξενηθούν σε σπίτια πλήρως εξοπλισμένα και θα καλύπτεται η σίτισή τους, ενώ θα έχουν τη συνδρομή κοινωνικών υπηρεσιών.

Με αυτήν την… πρόοδο το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα θα λυθεί σε μία χιλιετία! Με την προϋπόθεση φυσικά να μην ξαναμπεί ούτε ένας λαθρομετανάστης στην Πατρίδα μας. Μιλάμε για τόσο εφικτές λύσεις…

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου: “Ο προσκυνημένος Τσίπρας “έλυσε” το λαθρομεταναστευτικό στέλνοντας 30 αλλοδαπούς στο Λουξεμβούργο, την ώρα που η Ελλάδα πλημμυρίζει από παράνομους εισβολείς και ο ανθέλληνας Σουλτς συμπεριφέρεται ως επικυρίαρχος σε προτεκτοράτο“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-eluse-to-lathrometanasteutiko-o-tsipras-esteile-30-allodapous-gia-diakop#ixzz3qWgkQJQO

Exit mobile version