Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πιερία, Σέρρες, Νέα Μηχανιώνα

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, αντί για την καθιερωμένη εβδομαδιαία ομιλία, η ημέρα αφιερώθηκε στα αδικοχαμένα αδέλφια μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, που στις 1 Νοεμβρίου του 2013 δολοφονήθηκαν άνανδρα.

Στις σκοτεινές εκείνες ώρες αναφέρθηκε εκτενώς ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, θυμίζοντας σε φίλους και υποστηρικτές που παρευρέθηκαν τα όσα προηγήθηκαν, αλλά και τον αισχρό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την πολιτική αυτή δολοφονία, τόσο το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, όσο και τα παπαγαλάκια του συστήματος των ΜΜΕ.  «Χωρίς ίχνος στοιχειώδους ανθρωπιάς» είπε χαρακτηριστικά «στην αρχή μιλούσαν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ κάποιοι άθλιοι των ΜΜΕ έφτασαν στο σημείο να πουν ότι από τους πυροβολισμούς σε ένα τέτοιο κεντρικό σημείο μπορεί να σκοτωνόταν και κανένας άνθρωπος, αρνούμενοι πρακτικά την ανθρώπινη ιδιότητα στους ηρωικούς νεκρούς μας. Δυό χρόνια μετά και κανένας δεν έχει συλληφθεί, ευτελίζοντας την αξία της ανθρώπινης ζωής, όταν πρόκειται για όσους δεν συμφωνούν μαζί τους». Έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι «τιμούμε την Μνήμη τους όχι θρηνώντας τους, αλλά έχοντάς τους ως αιώνιο παράδειγμα θυσίας στα Ιδανικά μας». Η εκδήλωση έκλεισε με ενός λεπτού σιγή στη Μνήμη τους ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Η Χρυσή Αυγή στο λόφο 44 – Κιλκίς

‘Ήτανε ξημερώματα 4ης Νοεμβρίου, όταν επιτεθήκαμε κατά του Κιλκισίου.”

Αυτός ο στίχος υπάρχει σε γνωστό τραγούδι των φονιάδων απεθνικοποιημένων κομουνιστών του ΕΛΑΣ. Πρόθεση τους ήταν να απελευθερώσουν την πόλη του Κιλκίς, όπως λένε. Από ποιους άραγε; Οι Γερμανοί κατακτητές αποχώρησαν από την πόλη του Κιλκίς την 26η Οκτωβρίου 1944, δηλαδή περίπου δέκα ημέρες πριν. Οι δυνάμεις πολιτοφυλακής είχαν σκορπίσει στα χωριά τους μιας και ο κατακτητής αποχώρησε.

Την φύλαξη της πόλης την ανέλαβε ο Στρατός (δεν αναφέρω Εθνικός Στρατός γιατί δεν υπάρχει άλλος για εμένα).Ο στρατιωτικός διοικητής δια μέσω του Νομάρχη έστειλαν επιστολή στους Κομμουνιστές – συμμορίτες και τους παρακάλεσε να μην γίνουν εχθροπραξίες, μιας και δεν υπήρχαν πλέον κατοχικές δυνάμεις στην περιοχή. Φυσικά η φύση του Μπολσεβίκου, δεν επιτρέπει ανθρώπινη σκέψη και για να μη χάσουν το αιματοκύλισμα αρνήθηκαν. Σύμμαχοι τους ήταν Βουλγαρικές δυνάμεις πυροβολικού, που είχαν παραλάβει στην Θεσσαλονίκη από τους συμμάχους τους Γερμανούς ρυμουλκούμενα πυροβόλα μεγάλου διαμετρήματος. Τα κανόνια αυτά, κανονιοβολούσαν μαζί με τον Βούλγαρο Άντον Κάλτσεφ, που ήταν διοικητής σε στρατιωτική δύναμη Γιουγκοσλάβων – Σκοπιανών, το Κιλκίς. Οπότε πάει περίπατο η δικαιολογία απελευθέρωσης μιας και ήταν ξεκάθαρο ότι δεν υπήρχε κατακτητής για να εκδιωχθεί, όμως είναι προφανές πως εξυπηρετούσαν τις πολύ κοντινές, ιστορικά, αλυτρωτικές διαθέσεις Βουλγάρων και Σλάβων γενικότερα για την Μακεδονία μας. Συμμορίτες λοιπόν, δωσίλογοι, που συνεργάστηκαν με στρατό άλλης χώρας και με προσπάθεια αλλαγής συνόρων. Αυτά τα δυο στοιχεία, δείχνουν ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κανένας ότι ήταν εμφύλιος, μιας και σε τέτοια περίπτωση, ούτε ξένος στρατός θα πρέπει να εμπλακεί, αλλά κυρίως δεν υπάρχει κίνδυνος αλλαγής των συνόρων και χάσιμο εδαφών. Βέβαια μιλάμε για μια ιδεολογία, που δεν αναγνωρίζει σημαίες και έθνη, πνίγει όμως ολόκληρο κράτος στο αίμα για την επικράτηση της ιδεολογίας του. Ακόμα ένα στοιχείο που είναι καταδικαστικό για αυτούς είναι το εξής. Οκτώβριο του ‘44 είχε αναλάβει πρωθυπουργός ο Γεώργιος Παπανδρέου(ο γέρος).

Οπότε δεν μπορεί να είναι τιμημένοι και ήρωες και ο Παπανδρέου και οι αντίπαλοι του Κομμουνιστές του ΕΛΑΣ. Ούτε στις υπόλοιπες φάσεις του αντεθνικού τους αιματοβαμμένου αγώνα μέχρι το 1949 (που Ναζί δεν είχε ούτε το Βερολίνο) και αφού τους είπε ο Πατερούλης τους ΣΒΑΡΝΟΥΤ! Αυτοί συνέχισαν να πολεμάν ενάντια σε Κυβερνήσεις Παπανδρέου, Σοφούλη, Τσαλδάρη, Μαξίμου κλπ. Ποιοι ήταν οι προδότες τελικά; Οι δημοκρατικές κυβερνήσεις ή οι Κομμουνιστές; Δεν μπορεί και οι δυο πλευρές να είχαν το δίκαιο με το μέρος τους. Λαϊκό δικαστήριο έστησαν και μέσα σε 15 ημέρες εκτέλεσαν 7.500 αιχμαλώτους Έλληνες. Ένας από τους κομματικούς δικαστές είναι μεγάλο στέλεχος της αριστεράς, που ζει μέχρι και σήμερα, σύμφωνα με μαρτυρίες συντρόφων του δολοφόνων της περιοχής. Τιμητής αυτών των δολοφόνων από το 1974 και μετά ήταν φυσικά η Νέα Δημοκρατία. Τους νομιμοποίησε. Τους έφερε πίσω. Τους έδωσε και συντάξεις Εθνικής αντίστασης αν και οι Γερμανοί έφυγαν από τις περιοχές ευθύνης τους ατουφέκιστοι. Σήμερα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τίμησε για ακόμα μια χρονιά τους νεκρούς εκείνους Έλληνες πατριώτες που ακόμα και μπροστά στον θάνατο δεν αποδέχτηκαν να γίνουν πρόβατα στην κομματική γραμμή του Κομμουνισμού – σκοταδισμού και να συνεργαστούν με Βούλγαρους και Σκοπιανούς σφετεριστές της Μακεδονίας και της  Βόρειας Ελλάδας.

Συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα στα γραφεία της Τ.Ο. Πιερίας  την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου.  Ο συναγωνιστής  Λευτέρης Φαρδής σε ομιλία του για την δολοφονία των δύο Ηρώων Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη, εξιστόρησε το χρονικό της στυγνότερης πολιτικής δολοφονίας, που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Πολλές οι σκοτεινές πτυχές στο στυγερό αυτό έγκλημα,  όπως το ότι κατά περίεργη σύμπτωση την ημέρα εκείνη άφησαν οι Αρχές τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων  Προαστίων αφύλαχτα, γνωρίζοντας ότι αποτελούσαν στόχο τρομοκρατικής επίθεσης.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η συναγωνίστρια Μαρία Μπατάλα, η οποία τόνισε ότι η άνανδρη δολοφονία των Αθανάτων  του Κινήματος, ήταν η κορύφωση του πολέμου, που δέχτηκε η Χρυσή Αυγή από το σύστημα σε αγαστή συνεργασία με τα κανάλια της διαφθοράς, δημιουργώντας κλίμα τρομοκρατίας εναντίον της. Απόδειξη δε αυτού είναι και το γεγονός ότι δυό χρονιά μετά και δεν έχει γίνει το παραμικρό βήμα από την αστυνομία για τη διελεύκανση του στυγερού εγκλήματος.  Εις την Ιερά Μνήμη των Αθανάτων τηρήθηκε με κατάνυξη και συγκίνηση ενός λεπτού σιγή.

Την Τετάρτη 28η Οκτωβρίου κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Πιερίας  συνεπείς  όπως κάθε εβδομάδα  στις  ενημερωτικές δραστηριότητες του Κινήματος, επισκέφτηκαν τις περιοχές Ανδρομάχη, Σβορώνο, Νεοκαισάρεια και  Μοσχοχώρι. Η αγανάκτηση και η οργή των ανθρώπων της υπαίθρου, κατά των μνημονιακών  αντιλαϊκών μέτρων στον αγροτικό τομέα, ήταν  διάχυτη και έντονη. Αναγνωρίζοντας στην Χρυσή Αυγή την μόνη ελπίδα για το  μέλλον της Ελλάδος, ο κόσμος υποδέχτηκε τους συναγωνιστές με ενθουσιασμό και ενδιαφέρθηκε να ενημερωθεί για το Εθνικό Σχέδιο του Κινήματος για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή τιμά, κλείνει ευλαβικά το γόνυ και αποτίει φόρο τιμής στους 365 αγρίως σφαγιασθέντες και εκτελεσθέντες Έλληνες πατριώτες στη Βροντού από Έλληνες κομμουνιστές. Μετά το πέρας της εκδήλωσης έκανε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ ο συναγωνιστής Τσαμπάζης Θεόδωρος, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “δυστυχώς απόγονοι αυτών των κομμουνιστών στέλνουν θυσία 10,000,000 Έληνες στο βωμό των οικονομικών μέτρων”.

Το Σάββατο 31 Οκτωβρόυ 2015 στα γεμάτα γραφεία της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποιήθηκε επετειακή ομιλία από τον συναγωνιστή Πιτσάκη Γεώργιο για το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 2015. Ο συναγωνιστής, αναφέρθηκε στην πορεία του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά από τις αρχές του 20ου αιώνα και στις πολλές υπηρεσίες του στην Πατρίδα. Στη συνέχεια μίλησε για το πολιτικό παρασκήνιο και το συσχετισμό δυνάμεων της εποχής που οδήγησαν στο μεγάλο ΟΧΙ προς κάθε επίδοξο εισβολέα, αναλύοντας διεξοδικά τις πολεμικές επιχειρήσεις μεταφέροντας τους παραβρισκόμενους στις ηρωικές μάχες στα βουνά τις Πίνδου. Τέλος ο συναγωνιστής επεσήμανε ότι το ΟΧΙ ειπώθηκε από ένας Εθνικό Κυβερνήτη και Ήρωα, γύρω από τον οποίο συσπειρώθηκε ένας ολόκληρος Λαός αφού είχε γαλουχηθεί με τα Εθνικά ιδεώδη και τις αξίες της Φιλής. Ο Αγώνας θα συνεχιστεί από τους σημερινούς Εθνικιστές που πρέπει να πολεμήσουν ως πολιτικοί στρατιώτες ώστε να θεωρηθούν άξιοι συνεχιστές της Ιστορίας και των προγόνων μας αφυπνίζοντας τους Έλληνες για τα δεινά που έρχονται. Με το τέλος της ομιλίας όλοι οι Συναγωνιστές συγκινημένοι  σε στάση προσοχής έψαλαν το Εθνικό Ύμνο.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn326#ixzz3qcAgPsze

Exit mobile version