Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Σύριζα και ΝΔ προδίδουν από κοινού την Ελλάδα

YouTube Poster

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο για την ενεργειακή απόδοση και τις συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις.

Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε κυρίως στο θέμα που έχει προκύψει με τον ανιστόρητο υπουργό Παιδείας του Σύριζα, Φίλη, ο οποίος αρνήθηκε δημοσίως την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Τόνισε πως το ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας για τα εθνικά θέματα είναι υποκριτικό, αφού θύμισε στην Ολομέλεια ότι το βιβλίο της Ρεπούση για “συνωστισμό στην Σμύρνη” γράφτηκε επί υπουργείας Μαριέττας Γιαννάκου, τις δηλώσεις του Βαρβιτσιώτη ότι: “είναι δικαίωμα κάθε πολίτη να καίει την Ελληνική Σημαία” και τα εγκαίνια του Μουσείου Κεμάλ από τον υπουργό της ΝΔ, Γεροντόπουλο.

Αναφορικά με το νομοσχέδιο επισήμανε πως οι διατάξεις του είναι ανεδαφικές και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Τέλος, για την διάταξη για το Μέγαρο Μουσικής τόνισε πως τον λογαριασμό θα τον πληρώσει για ακόμη μια φορά ο ελληνικός λαός.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-suriza-kai-nd-prodidoun-apo-koinou-thn-ellada#ixzz3qcIk5hvY

Exit mobile version