Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζει να προκαλεί ο απαράδεκτος Φίλης: «Αναζωπύρωση του εθνικιστικού λόγου» το κράξιμο για την άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων

 

Δεν θα μπορούσαν να περάσουν πολλές μέρες προσποιούμενοι ότι «δεν τρέχει» τίποτα οι συριζαίοι και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του αντεθνισμού. Από τη στιγμή που ο Φίλης προέβη στο ποινικό αδίκημα της άρνησης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, οι αντεθνιστές και οι παγκοσμιοποιητές τήρησαν σιγή ιχθύος, προκειμένου να «περάσει η μπόρα».

Τελικά, όμως, δεν άντεξαν και «ξεσπάθωσαν» στοιχιζόμενοι ο ένας δίπλα από τον άλλο, προκειμένου να υπερασπιστούν τις εμετικές και περιθωριακές δηλώσεις του πολιτικού παχύδερμου, που δυστυχώς τυγχάνει υπουργός παιδείας. Καταρχάς, ο ίδιος ο Φίλης έσπευσε να κατηγορήσει για «εθνικισμό» τους όσους τον έκραξαν για την ποινικά κολάσιμη πράξη του.

Συγκεκριμένα είπε αναφερόμενος εμμέσως στις επιθέσεις που δέχθηκε σχετικά με τις δηλώσεις του για τη Γενοκτονία των Ποντίων: «Η αναζωογόνηση του ενδιαφέροντος για τη δημόσια εκπαίδευση είναι προϋπόθεση για να στοχαστούμε. Συνεχώς ορθώνονται παλαιότερα και νέα στερεότυπα που έχουν κρατήσει τη χώρα μας σε ζώνη χαμένων ευκαιριών. Καθημερινά υπάρχει αναζωπύρωση του εθνικιστικού λόγου, τον οποίο ζούμε ως παρηγορητικό λόγο στην οικονομική κρίση»

Στο θέμα αναφέρθηκε και η η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία είπε: «φαινόμενα που φτάνουν στα όρια του χουλιγκανισμού όταν ένας άνθρωπος θέλει να πει οτιδήποτε δεν μπορεί να τολμήσει να πει κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για περαιτέρω συζητήσεις»

Για να αντιληφθεί κανείς το «επίπεδο» των αντιπάλων της Εθνικής Μνήμης σας παραθέτουμε μία πρόχειρη λίστα των ανθρώπων που τάχτηκαν στο πλευρό του Φίλη:

Χαράλαμπος «Μπάμπης» Αθανασίου
Μαρία Ρεπούση
Πέτρος Τατσόπουλος
Λοιποί γραφικοί

Πάντως μέσα στο παραλήρημά του ο Φίλης έχει ένα δίκιο, αν και το χρωματίζει λάθος. Όντως υπάρχει μία αναζωπύρωση του Εθνικισμού, ως της τελευταίας ελπίδας ενός Λαού που έχει επί δεκαετίες καταστραφεί οικονομικά, πολιτικά και ηθικά από τα λαμόγια του Μνημονίου, τους ενορχηστρωτές και συναδέλφους των δουλεμπόρων και τους αρνητές της Εθνικής Μνήμης.

Ο Εθνικισμός, η νιότη του κόσμου, επανέρχεται στα ζοφερά χρόνια της Παγκοσμιοποίησης εκφράζοντας την Βούληση του Ελληνικού Λαού για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία! Αυτό το κύμα δεν μπορούν να το σταματήσουν. Η Ελλάδα δεν θα πεθάνει, όπως σχεδιάζουν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizei-na-prokalei-to-politiko-pachudermo-filhs-anazwpurwsh-tou-ethniki#ixzz3qdOOxhJ4

Exit mobile version