Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το προδοτικό ΚΚΕ που είναι υπέρ των σφαγέων των Ποντίων, Κεμάλ και Στάλιν, χύνει τώρα κροκοδείλια δάκρυα

Το προδοτικό ΚΚΕ που είναι υπέρ των σφαγέων των Ποντίων, Κεμάλ και Στάλιν, χύνει τώρα κροκοδείλια δάκρυα

Η γενική κατακραυγή εναντίον του πολιτικού παχύδερμου Φίλη, για τις εθνικά απαράδεκτες και εντελώς αναληθείς απόψεις του για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, έδωσε την ευκαιρία ακόμη και στους πιο παραδοσιακούς εθνομηδενιστές να επιχειρήσουν να παρουσιαστούν ως προστάτες των Εθνικών μας δικαίων και αμύντορες της Ιστορικής Αλήθειας.

Ο λόγος, φυσικά, για το ΚΚΕ, το οποίο γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής σχετικά με τις δηλώσεις του χοντρόπετσου Φίλη. «Το ΚΚΕ έχει ψηφίσει στη βουλή την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων και στέκεται στο πλευρό των ποντιακών οργανώσεων για τη διεθνή αναγνώρισή της. Είναι γνωστό ότι η πορεία της συγκρότησης του έθνους – κράτους της τουρκικής αστικής τάξης συνοδεύτηκε από διώξεις των διαφόρων μειονοτήτων, ανάμεσά τους και οι Έλληνες του Πόντου. Τα πλήγματα δεν ήταν ίδια σε όλους, αφού ο φτωχός λαός ήταν αυτός που υπέστη τις μεγαλύτερες συνέπειες. Δεν είχαν απέναντί τους γενικά και αόριστα τους Τούρκους, αλλά την αστική τάξη της Τουρκίας, η οποία ήθελε να βγάλει από τη μέση το ελληνικό κεφάλαιο, καθώς και την αστική τάξη της Ελλάδας, η οποία τους άφησε στη μοίρα τους.»

Αυτό που δεν μας λέει, όμως, το ΚΚΕ είναι ότι όταν ο Σουλτάνος αρχικά και μετέπειτα ο Κεμάλ διέπρατταν την γενοκτονία κατά των Ποντίων, το εγχώριο κομματικό παράρτημα της Μόσχας θεωρούσε την υπεράσπιση των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας ως «ιμπεριαλιστική επιχείρηση» και καλούσε τους Έλληνες Στρατιώτες να πετάξουν τα όπλα.

Η ίδια η Σοβιετική Ένωση, μάλιστα, εφοδίαζε με πολεμικό υλικό τις ορδές του Κεμάλ, προκειμένου να σφάζει τους Έλληνες Μικρασιάτες και Ποντίους. Υπάρχει, λοιπόν, ξεκάθαρη καπηλεία των μπολσεβίκων του ΚΚΕ σε βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού.

Αν, μάλιστα, συνυπολογίσουμε και τα όσα τράβηξε ο Ποντιακός Ελληνισμός της Σοβιετικής Ένωσης την δεκαετία του 1930 από τα όργανα του Στάλιν με δολοφονίες, φυλακίσεις, δημεύσεις περιουσιών και εκτοπίσεις, το μόνο που ταιριάζει στους νεκρόφιλους νοσταλγούς του κόκκινου τρόμου είναι ένα τεράστιο Εθνικό, Ιστορικό και Ηθικό ΣΚΑΣΜΟΣ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thrasos-to-kke-pou-htan-uper-tou-kemal-kai-tou-stalin-sfageis-kai-oi-duo-tw#ixzz3qfoAkl7J

Exit mobile version