Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Όσον αφορά για τα κροκοδείλια δάκρυα που ρίχνουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για την δήλωση του Φίλη, ας θυμηθούν και οι δυο τους πως οι αρχηγοί τους κατέθεσαν στεφάνι στο μαυσωλείο του σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ. Ακόμα ας θυμηθούν και οι δυο τους ότι είχαν εγκρίνει το βιβλίο της επίσης αρνήτριας της γενοκτονίας Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ. Αυτά τα γεγονότα  είναι σοβαρότερα από την ηλίθια δήλωση ενός αγράμματου μπολσεβίκου. Αρκετά με τα μικροπολιτικά παιχνίδια εις βάρος της Ποντιακής μνήμης!

T. Γεώργιος 

Η Χρυσή Αυγή ένωσε την φωνή της με χιλιάδες Έλληνες του Πόντου: “Φίλη παραιτήσου!”

Παρακολουθώ άναυδη όπως όλοι μας φαντάζομαι, την υπόθεση Φίλη. Που στην ευχή το είχαν το μυαλό τους οι συνάνθρωποι μας όταν πηγαίνανε να ψηφίσουν; Γιατί ποτέ δεν ενδιαφερόμαστε έστω και στοιχειωδώς να μάθουμε τι μυαλά κουβαλάνε οι άνθρωποι που λέμε ότι θα μας κυβερνήσουν; Και ο Τσίπρας, αυτό το ανιστόρητο πολιτικό παχύδερμο γιατί επιμένει να το κρατάει στην κυβέρνηση; Όταν κανείς είναι υπουργός και μιλάει δημόσια είναι αυτονόητο στους πολλούς ότι μιλάει ως υπουργός και ότι με αυτά που λέει δεσμεύει και την κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος. Τώρα που ξεσηκώθηκαν οι Πόντιοι για την παραχάραξη της Ιστορίας τώρα πάνε να τα μπαλώσουν. Η παραχάραξη της Ιστορίας δε μπαλώνεται όμως. Άμεση παραίτηση Φίλη τώρα .

Κωνσταντίνα Α. 

Συνεχίζει να προκαλεί ο απαράδεκτος Φίλης: «Αναζωπύρωση του εθνικιστικού λόγου» το κράξιμο για την άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων

Κάθε Χριστούγεννα ο Πλανητάρχης Πρόεδρος της Αμερικής πηγαίνει σ ένα μεγάλο “κοτέτσι”-φάρμα και ξεχωρίζει μια τυχερή γαλοπούλα που την γλιτώνει από την σφαγή. Όλες οι υπόλοιπες πηγαίνουν ολοταχώς για το γιορτινό τραπέζι. Το σόου αυτό γίνεται κάθε χρόνο είδηση. Κανάλια, φωτογραφίες, κεράσματα. Γίνεται κανονική γιορτή που δείχνει τη γενικότερη αντίληψη για την ζωή που έχουν οι ζάπλουτοι της δύσης. Το νόημα της πράξης είναι πως ο Πρόεδρος κάνει μια καλή πράξη, κάνει κάτι καλύτερο από το τίποτα. Σαν να λέει: “θα ήθελα να τις σώσω όλες, όμως δεν μπορώ, λυπάμαι. Αλλά κι αυτό που κάνω, είμαι καλός άνθρωπος”! Το ίδιο ακριβώς έγινε με τους 30 πρόσφυγες που διάλεξαν με κλήρο για να σωθούν από την προσφυγιά. Τους πήγαν με αεροπλάνο, θα τους βρουν σπίτι, καλύτερα κι από μας. Η προσευχή τους στον Αλλάχ έπιασε. Αλλά για τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που υποφέρουν, πολλοί εξ αυτών είναι άστεγοι, μετά βίας εξασφαλίζουν ένα πιάτο φαγητό καθημερινά δεν ασχολείται κανείς. Γι’ αυτούς δεν υπάρχει Θεός, ή έστω, απλά δεν ήταν τυχεροί. Είναι κάπως σαν το τζόκερ. Αυτή η υποκρισία δεν θα μείνει ατιμώρητη. Θα τιμωρηθούν από την ίδια την ζωή. Όλες οι κυβερνήσεις βαρύνονται για τα εγκλήματα, οικονομικά και κοινωνικά, που έκαναν στο παρελθόν. Γενοκτονούν τον ελληνικό λαό, και ο ίδιος ο ελληνικός λαός οφείλει να τους τιμωρήσει παραδειγματικά στις εκλογές, στους δρόμους, στις πλατείες παντού.

Α.Κ.

Ο πανηλίθιος ξαναχτυπά: “Πήγαμε στη Μυτιλήνη, τη Λέσβο και τα άλλα νησιά…” – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-6-noembriou-2015#ixzz3qfodmLVj

Exit mobile version