Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Καστοριά, Ηλεία, Αθήνα

Τις τελευταίες δύο Τετάρτες η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής είχε την τύχη και την χαρά να φιλοξενήσει εξέχουσες προσωπικότητες του Εθνικιστικού Κινήματος και να σχεδιάσει τις εκδηλώσεις για τη δεύτερη επέτειο από τη δολοφονία των δύο αδερφών αδερφών μας, Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη. Πρώτος εξ αυτών ο Συναγωνιστής, Θοδωρής Κουδούνας ο οποίος με μια χειμαρρώδη ομιλία ανέλυσε τις ιδεολογικές διαφοροποιήσεις του Λαϊκού Εθνικισμού με τις σημερινές κυρίαρχες ιδεοληψίες του Κουμμουνισμού και του Φιλελευθερισμού.

Με ατράνταχτα επιχειρήματα οδήγησε στο συμπέρασμα της κοινής αφετηρίας των δύο τελευταίων και την στρεβλή και αντιφυσική θεώρηση που έχουν για την Ιστορία και τον Άνθρωπο, καλώντας τους φίλους και τα μέλη της Χρυσής Αυγής να ενδυναμώσουν τον Αγώνα για την ανατροπή των κίβδηλων ιδεοληψιών της σημερινής εποχής και την αντικατάστασή τους από την Εθνικιστική θεώρηση. Ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Αλεξανδράκης με τη σειρά του είχε την ευκαρία να εξιστορήσει το χρονικό του ιστορικού “ΟΧΙ” του Μεταξά στους Ιταλούς κατακτητές αλλά να εξηγήσει και τις αιτίες που οδήγησαν στο θρίαμβο του ελληνικού στρατού, που είχε τις βάσεις του στο Εθνικό κράτος που δομήθηκε από τον ίδιο την 4η Αυγούστου του 1936.

Τέλος ο Γραμματέας της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, Μιχάλης Μπέλλος αφού ανέθεσε τις αρμοδιότητες των μελών της Τ.Ο. για τις εκδηλώσεις, με μια συγκινητική ομιλία θύμισε την άνανδρη δολοφονία των δύο Ηρώων του κινήματός μας, αλλά και το διαχρονικό μήνυμα που προέκυψε από αυτό το γεγονός και αποτελεί και σύνθημα στα χείλη των Εθνικιστών “Ούτε βήμα πίσω… Εμπρός, πάντα Εμπρός”.

Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015, η Τ.Ο. Καστοριάς τίμησε την Εθνική Επέτειο στο Πεντάλοφο Βοΐου ακόμη μία χρονιά. Δεκάδες συναγωνιστές και υποστηρικτές του Κινήματος μας από την Καστοριά και την Κοζάνη παρευρέθηκαν στην κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Γυναίκας της Πίνδου. Η Χρυσή Αυγή τιμά τους Ήρωες και τις Ηρωίδες του Εθνικού Αγώνα του 1940 εναντίον των Ιταλών και των Γερμανών εισβολέων. Σήμερα, 75 χρόνια μετά, οι Έλληνες Εθνικιστές είναι οι μόνοι που λένε ΟΧΙ στα σχέδια των δοσίλογων οι οποίοι ψηφίζουν τα Μνημόνια. Οι Έλληνες Εθνικιστές λέμε ΟΧΙ και αγωνιζόμαστε να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας από τα δεσμά των ξένων και των ντόπιων τοκογλύφων.

Στην Καστοριά, το απόγευμα της Κυριακής 25 Οκτωβρίου, τελέστηκε στο εκκλησάκι των Ταξιαρχών πίσω από τη Μητρόπολη, το καθιερωμένο Τρισάγιο υπέρ της ανάπαυσης της ψυχής του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά, ο οποίος φονεύτηκε από τους Τούρκους τον Οκτώβριο του 1904 στο χωριό Στάτιστα (τώρα Μελάς). Ο συναγωνιστής Τούφας Στέλιος εκφώνησε σύντομο λόγο για τη ζωή, τη δράση και το θάνατο του Έλληνα Ήρωα. Μία ακόμη χρονιά κάνουμε το ελάχιστο χρέος μας προς αυτούς οι οποίοι έχυσαν το αίμα τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Ο αγώνας μας για Ελλάδα, Μακεδονία, Ορθοδοξία, Ελευθερία συνεχίζεται και θα δικαιωθεί. Δεν παραδίδουμε τα όπλα, δεν σταματάμε το δίκαιο αγώνα μας. Η Ελλάδα θα νικήσει!

Το περασμένο Σάββατο, μία ημέρα πριν την μεγαλειώδη πορεία Τιμής στην Αθήνα για τους Μάρτυρες της Χρυσής Αυγής, Μ. Καπελώνη και Γ. Φουντούλη, πραγματοποιήσαμε στο γραφείο της Τ.Ο. Πύργου μια ειδική προβολή – αφιέρωμα στους δύο Αθάνατους Συναγωνιστές μας, που από εκείνη την παγωμένη νύχτα της 1ης Νοεμβρίου του 2013, έγιναν οδηγοί στους Εθνικούς μας Αγώνες. Κανένας Χρυσαυγίτης δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ την θυσία τους και όσο ζούμε θα παλεύουμε για να δικαιώσουμε τους αδελφούς μας.

Η ομιλία του Συναγωνιστή Απόστολου Γκλέτσου στην Τ.Ο. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn327#ixzz3qhtvK27c

Exit mobile version