Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για να μην ξεχνιόμαστε: Με βιβλίο για τον σφαγέα Άρη Βελουχιώτη ο Mr Tsipras στην Βουλή

Για να μην ξεχνιόμαστε: Με βιβλίο για τον σφαγέα Άρη Βελουχιώτη ο Mr Tsipras στην Βουλή

Μ’ ένα βιβλίο στο χέρι για τον Άρη Βελουχιώτη (το «πρότυπό» του, όπως είχε δηλώσει παλαιότερα…), υπό τον τίτλο «Άρης Βελουχιώτης, Ανηφορικοί Δρόμοι, Μετά τη Βάρκιζα», εμφανίστηκε χθες στη βουλή ο Mister Tsipras.

Αυτό, για να μην ξεχνιόμαστε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Κομμουνιστές είναι οι άνθρωποι. Κνίτης το Αλεκάκι, κνίτισσα η Περιστέρα του, για τρεις ψήφους πήρε την αρχηγία του ΚΚΕ από τον Δραγασάκη η Παπαρήγα και πάει λέγοντας, για να μην μακρηγορούμε.

Κομμουνιστική κυβέρνηση έχουμε, προσαρμοσμένη βεβαίως στο σύγχρονο περιβάλλον της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του Μνημονίου.

Έτυχε (κατοχικός) πρωθυπουργός της να είναι ο Τσίπρας. Θα μπορούσε να είναι η Παπαρήγα, ο Κουτσούμπας, ακόμα και ο… σωσίας του Λένιν Μπογιόπουλος – αν τον έκαναν αρχηγό αντί για τον Κουτσούμπα, όπως ονειρευόταν.

Την ίδια μνημονιακή πολιτική θα ακολουθούσαν, με τον Βελουχιώτη… παραμάσχαλα! Όλοι οι κομμουνιστές είναι ίδιοι, κι ας τα λένε διαφορετικά, για τα μάτια του κόσμου!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gia-na-mhn-jechniomaste-me-biblio-gia-ton-sfagea-arh-belouchiwth-o-mr-tsipr#ixzz3qkO3flZe

Exit mobile version