Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H «αγανακτισμένη» με τον Φίλη ψοφοδεξιά δεν είχε κανένα πρόβλημα να συγκυβερνά με την Ρεπούση για έναν ολόκληρο χρόνο…‏

H «αγανακτισμένη» με τον Φίλη ψοφοδεξιά δεν είχε κανένα πρόβλημα να συγκυβερνά με την Ρεπούση για έναν ολόκληρο χρόνο…‏

Οι πατριδοκάπηλοι και εξουσιολάγνοι της ΝΔ, οι οποίοι τώρα παριστάνουν τους εθνικά αγανακτισμένους για την περίπτωση του αφιλότιμου και ανθέλληνα Φίλη, νομίζουν ότι απευθύνονται σε λωτοφάγους.

Θεωρούν ότι έχουν ξεχαστεί τα έργα και οι ημέρες της ΝΔ μέχρι σήμερα γύρω από τα εθνικά μας θέματα, καθώς και με το πόση περιφρόνηση τα αντιμετώπιζαν. Δεν θα πάμε πολύ πίσω στον χρόνο, για να μιλήσουμε για το τι έκανε ο ψευτοεθνάρχης τους τον Ιούλιο του 1974 με το «Η Κύπρος κείται μακράν», ούτε για το γεγονός ότι ανήμερα της επετείου της γενοκτονίας των Ποντίων, στις 19 Μαΐου 1981, η κυβέρνηση της ΝΔ τιμούσε τον Κεμάλ στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης.

Θα έρθουμε στα πιο πάνω φρέσκα κατορθώματα τους και θα υπενθυμίσουμε ότι οι δήθεν οργισμένοι και αγανακτισμένοι νεοδημοκράτες με τον Φίλη και τις αθλιότητές του είναι ο ίδιοι, οι οποίοι προκειμένου να διατηρηθούν στην καρέκλα της εξουσίας δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα να συνεργαστούν για έναν ολόκληρο χρόνο με την Ρεπούση και το κόμμα της, την ΔΗΜΑΡ.

Και ο λόγος που χάλασε αυτή η συνεργασία δεν είναι λόγω των δικών της αθλιοτήτων που υποστήριζε περί «συνωστισμού», αλλά επειδή η ΔΗΜΑΡ απεχώρησε από την κυβέρνηση εξαιτίας των διαφωνιών της για τους κυβερνητικούς χειρισμούς γύρω από το ζήτημα της ΕΡΤ. Όπως επίσης, προκαλεί τον γέλωτα, αλλά και την αηδία, να παριστάνει τον… ποντιομάχο και τον πατριώτη το βουτυρόπαιδο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος νομίζει ότι οι Έλληνες έχουν ξεχάσει την περιβόητη δήλωσή του ότι «είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική Σημαία».

Οι συνοδοιπόροι, λοιπόν, της Ρεπούση και οι υπερασπιστές των κωλόπαιδων που καίνε την Τιμημένη Ελληνική Σημαία ας μην προσπαθούν να αποποιηθούν των τεράστιων ευθυνών τους για την επιχείρηση αποεθνικοποίησης της Χώρας και την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-aganaktismenh-me-ton-filh-nd-den-eiche-kanena-apolutws-problhma-na-sugkub#ixzz3qlS1MHD8

Exit mobile version