Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Στα επεισόδια στην διαμαρτυρία των Ποντίων και σήμερα, αλλά και χθες που έδειχναν βίντεο μπορείτε να παρατηρήσετε ότι μεταξύ αυτών που διαμαρτύρονταν στον Κουμουτσάκο, ήταν και αρκετοί νεαροί με σακίδιο και κάποιοι με κουκούλες, που ήταν φανερό ότι δεν ήταν ούτε δημοσιογράφοι, ούτε Πόντιοι, ούτε απλός διαμαρτυρόμενος κόσμος ούτε και “χρυσαυγίτες”, μιας και η αστυνομία παρά τον υπερβάλλοντα ζήλο της δεν μπόρεσε να ταυτοποιήσει μέλη ή φίλους της Χρυσής Αυγής να συμμετέχουν στα επεισόδια επειδή ακριβώς δεν συμμετείχαν. Είναι προφανές ότι ήταν αριστερά πρακτοράκια, για να δημιουργήσουν επεισόδια και να διαλύσουν μια ειρηνική ως εκείνη την ώρα διαδήλωση. Στα πλάνα της κάμερας του Μακελειό, φαίνονται ολοκάθαρα αυτοί με τα σακίδια, που στο τέλος συνέχιζαν τους διαπληκτισμούς και δεν είχαν σχέση καμία ούτε με τη Χρυσή Αυγή, ούτε με τους Πόντιους που δικαίως διαμαρτυρήθηκαν για τις μισελληνικές δηλώσεις του Φίλη. Το ΚΚΕ και οι αριστερές ΜΚΟ κάνουν καλά τη δουλειά τους διαλύοντας ειρηνικές διαδηλώσεις και τα προηγούμενα χρόνια και τώρα. Όσο για την επίθεση στον Κουμουτσάκο, ο ίδιος δεν είναι άμοιρος ευθυνών, το κόμμα του της ΝΔ κυβερνούσε τόσο καιρό και επέβαλλε τα μνημόνια μαζί με το ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος έχει ψηφίσει τρία μνημόνια, ακόμη και το 3ο που επέβαλε στο λαό ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε ο Κουμουτσάκος κι αυτό το ψηφίσανε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ και ΑΝΕΛ. Επομένως και προς το πρόσωπο του Κουμουτσάκου ήταν δίκαιη η αγανάκτηση του κόσμου. Όσο γι’ αυτό που ακούω ότι ήταν και ο Μιχελογιαννάκης εκεί και γιατί δεν τον προπηλάκισαν αυτόν και γιατί τον ψηφίζουν για βουλευτή οι Κρητικοί, πρώτον μπορεί να μην τον είχαν καταλάβει πολλοί μέσα στον κόσμο γιατί δείχνει σαν ταβερνιάρης, δεύτερον και κυριότερο, τον κάνουν βουλευτή οι Κρητικοί, γιατί αν δεν γίνει βουλευτής ξανά, τότε θα ασχοληθεί πάλι με την ιατρική και αυτό δεν το ρισκάρουν στην Κρήτη. Καλύτερα βουλευτής λένε, σιγουράκι.

Διγενής 

ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ! Η ανθελληνική κυβέρνηση εγκαθιστά 20 χιλιάδες λαθρομετανάστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο  Τσίπρας θα επισκεφθεί την Τουρκία στις 17 Νοεμβρίου για να συζητήσουν το θέμα των προσφύγων με τoν Νταβούτογλου. Οι Τούρκοι είναι πονηροί  διαπραγματευτές και θα πουν στον Τσίπρα ότι κάνουν ό,τι μπορούν για να σταματήσουν τους λαθρεμπόρους. Η Τουρκία θα ζητήσει να μπορούν να ταξιδεύουν  χωρίς βίζα  75 εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες και αν αυτό  εγκριθεί τότε θα πατάξει τους  λαθρεμπόρους. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω αυτό που είπε ο αρχηγός του κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου Nigel Farage “Θέλετε 75 εκατομμύρια Τούρκους στην Ευρώπη ή 3-4 εκατομμύρια πρόσφυγες από τη Συρία;”. Αυτό λέγεται τουρκικός εκβιασμός. Επειδή η Τουρκία είναι μια ασφαλής χώρα, όπως θέλει η ίδια να καυχιέται, η Ε.Ε. θα πρέπει να της επιβάλει πρόστιμο για κάθε λαθρομετανάστη που έρχεται στην Ελλάδα. Αυτή είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει η Τουρκία. Η άλλη επιλογή είναι για την Ε.Ε. να ζητήσει από τις πλούσιες σε πετρέλαιο χώρες του Κόλπου να δεχθούν τους ομόθρησκους πρόσφυγες – λαθρομετανάστες. Ο Νταβούτογλου και ο Ερντογάν είναι θρησκευόμενοι μουσουλμάνοι που θέλουν να διαδώσουν το Ισλάμ σε όλες τις γωνιές της ΕΕ. Σκεφτείτε το, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία έχουν προσφέρει πακτωλό χρημάτων για  να χτίσουν εκατοντάδες τζαμιά στην ΕΕ σε χώρες που φιλοξενούν κυρίως μουσουλμάνους. Η ειρωνεία είναι ότι η  πάμπλουτη  Σαουδική Αραβία δεν θέλει τους “πρόσφυγες” από τη Συρία. Το Κοράνι είναι ένα βιβλίο με πάνω από 200 βίαιους στίχους εις βάρος των μη μουσουλμάνων. Προφανώς πολλοί πολιτικοί δεν έχουν διαβάσει το Κοράνι ιδιαίτερα σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των γυναικών.

Γ .Γ. 

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων παραγωγών – Ενημερωτική εξόρμηση στον Κορυδαλλό

Η  δημοσιογράφος  τσιράκι του Τζέφρυ  και η Ζαχαρέα, σύζυγος  του γνωστού αρπακτικού Ρουσόπουλου (του βατοπεδινού με τις  τεράστιες βίλες), μας “πληροφόρησαν” ότι ο νεαρός  που αγκάλιασε τον Κουμουτσάκο ήταν Χρυσαυγίτης!!! Ουάου! Και έπαιζε θέατρο. Αλλά σε  λίγα λεπτά ο Πρόεδρος των Ποντίων  τις ξεφτίλισε βεβαιώνοντας ότι ο νεαρός είναι  μέλος των ποντιακών συλλόγων και  δεν έχει καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή. Περαστικά τους!

Τηλέμαχος 

Ηλίας Κασιδιάρης: Θα λογοδοτήσουν οι συκοφάντες καναλιών και κομμάτων – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-8-noembriou-2015#ixzz3qrFAgxUF

Exit mobile version