Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Αθήνα, Πάτρα

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλη προσέλευση συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η προκαθορισμένη ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Β΄ Πειραιά Ιωάννη Λαγού.  Την ομιλία άνοιξε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μιχαήλ Γιαννόγκωνας όπου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευθύς αμέσως υποδέχτηκε στο βήμα τον κεντρικό ομιλητή. Ο συναγωνιστής έκανε εκτενή αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις τονίζοντας πως ο Τσίπρας είναι ένας νέος Γιώργος Παπανδρέου και είναι έτοιμος να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.

Ο Τσίπρας γέμισε την χώρα με λαθρομετανάστες που πραγματοποιούν κανονική απόβαση στα Ελληνικά νησιά, με την ανοχή φυσικά των Ανέλ. «Σε πολλά νησιά οι λαθρομετανάστες ξεπερνάνε τον αριθμό των κατοίκων, τα δεινά που περνάμε δεν έχουν τελειωμό και η μόνη έννοια την ανθελληνικής συγκυβέρνησης είναι μετανάστες να φάνε, οι μετανάστες να κοιμηθούν, οι μετανάστες να έχουν νοσοκομείο ε λοιπόν τέλος γίναμε εμείς μετανάστες μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας» δήλωσε εν μέσω χειροκροτημάτων. Πρέπει να διεκδικήσουμε τα δίκαια των Ελλήνων και να ξανακάνουμε την Ελλάς αυτόνομο κυρίαρχο Κράτος. Η δύναμη είναι στα χέρια της νεολαίας και ζήτησε οι νέοι και οι νέες να πυκνώσουν τις γραμμές της Χρυσής Αυγής να ενισχύσουν το Μέτωπο Νεολαίας και να πάρουν το μέλλον της Πατρίδος στα χέρια τους.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο, το απόγευμα της Τετάρτης, στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Ευβοίας Νίκου Μίχου σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής Μίχος αναφέρθηκε στις απαράδεκτες και αντεθνικές δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Φίλη και τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα υπερασπίζεται πάντοτε την Εθνική μνήμη και την Ελληνική Ιστορία, κόντρα στην παγκοσμιοποίηση και στην λήθη που επιδιώκουν οι ανθέλληνες και οι εθνομηδενιστές.

Αιμοδοσία στην μνήμη των δύο συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη πραγματοποίησε η Τοπική Οργάνωση Πάτρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn329#ixzz3qt8T2qvU

Exit mobile version