Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμερικανοί διπλωμάτες στα γραφεία του τουρκοκόμματος DEB – Παιχνίδια της Ουάσινγκτον στην πλάτη της Ελλάδας

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε την είδηση, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρκοκόμματος DEB. Εκεί θα δείτε τα περί της συναντήσεως αμερικανών διπλωματών με στελέχη και τον πρόεδρο ενός «κόμματος», το οποίο επιθυμεί την απόσχιση εδάφους της Ελλάδος. Τι παιχνίδια, άραγε, παίζουν οι αμερικανοί «φίλοι» της τσιπροκαμμένης «πρώτης φοράς αριστερά»;

«Την Τετάρτη 4/11/2015 ο επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα Ραφαέλ Ντίαζ και η επιτροπή που τον συνόδευε επισκέφτηκαν τα γραφεία του DEB και συναντήθηκαν με την ηγεσία του κόμματος.

Την επιτροπή των καλεσμένων υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, οι αντιπρόεδροι Οζάν Αχμέτογλου και Χασάν Χασάν, ο Κοράι Χασάν-μέλος του Δ.Σ. του DEB, ο Αϊντίν Αχμέτ- σύμβουλος του προέδρου και η Λεϊλά Σαλίχογλου-διευθύντρια διεθνών σχέσεων.

Η ηγεσία του DEB περιέγραψε στους Αμερικανούς διπλωμάτες τα θέματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης τα οποία δεν λένε να επιλυθούν με τίποτε.

Στην συνάντηση στην οποία συζητήθηκαν ιδιαίτερα τα προβλήματα στον τομέα της παιδείας, ενώ τέθηκαν τα σχετικά με τα υπάρχοντα θέματα αιτήματα.

Έγινε αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις και στα μεγάλα οικονομικά βάσανα που αντιμετωπίζουν την τελευταία περίοδο οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης. Επίσης η ηγεσία του DEB ανέφερε πως έχει προσδοκίες από την νέα κυβέρνηση. Οι διπλωμάτες ενημερώθηκαν επίσης για τις εργασίες του DEB.

Στο τέλος της επίσκεψης η ηγεσία του DEB εξέφρασε την ικανοποίηση της για την επίσκεψη, ενώ ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς χάρισε στην επιτροπή αναμνηστικά δώρα.»

Θα πρέπει άμεσα το Μέγαρο Μαξίμου να ζητήσει εξηγήσεις από την αμερικανική κυβέρνηση για αυτού του είδους τα “παιχνίδια” και να προχωρήσει σε απέλαση των διπλωματών, οι οποίοι παρότι κατοικοεδρεύουν στην Ελλάδα στήνουν ολόκληρη πλεκτάνη με τους εγκάθετους της Άγκυρας εναντίον της Ελλάδος. Εκτός κι αν η κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων είναι σε συνεννόηση με την “υψηλή πύλη” και τον “σουλτάνο” Ερντογάν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/amerikanoi-diplwmates-sta-grafeia-tou-tourkokommatos-deb-paichnidia-ths-oua#ixzz3qvHgu6h0

Exit mobile version