Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση – συνεστίαση που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση Αθηνών

Με επιτυχία, πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 7/11/2015  η συνεστίαση της Τ.Ο. Αθηνών, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Με τη παρουσία τους, μας τίμησαν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς, οι βουλευτές Ελένη Ζαρούλια, Γεώργιος Γερμενής και οι Ευρωβουλευτές Λάμπρος Φουντούλης και ο Γεώργιος Επιτήδειος.

Στο μήνυμα που απηύθυνε, ο Αρχηγός Νικόλαος Μιχαλολιάκος προς τους παρευρισκομένους συναγωνιστές, αφού τους ευχαρίστησε για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά ώστε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής να τις ενστερνιστούν όλο και περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες, συνεχάρη τον Γραμματέα της Τ.Ο. Αθηνών Βουλδή Ιωάννη για την διοργάνωση της συνεστίασης.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι όση λάσπη και συκοφαντίες ρίχνουν, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, ει βάρος του Κινήματός μας, η Χρυσή Αυγή, όχι μόνο θα παραμένει όρθια, αλλά θα ενισχύεται καθημερινά, αφού όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας εντάσσονται στις γραμμές της. Η Χρυσή Αυγή επισήμανε ο Αρχηγός του Κινήματος, θα αγωνίζεται πάντοτε  για μια ισχυρή και ελεύθερη Ελλάδα. Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν οι παρευρισκόμενοι βουλευτές και Ευρωβουλευτές του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fwtoreportaz-apo-thn-ekdhlwsh-sunestiash-pou-diorganwse-h-topikh-organwsh-a#ixzz3qwU65JM2

Exit mobile version