Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Δράμα, Θάσος – Συνέντευξη Συναγωνιστή Α. Γρέγου

Το αδιαχώρητο στα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας για την ομιλία του Αρτέμη Ματθαιόπουλου: Την ώρα που τα αποκόμματα του κατεστημένου βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, το Εθνικιστικό Κίνημα ενισχύεται ραγδαία σε ολόκληρη την χώρα πραγματοποιώντας εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Tο Σάββατο 7 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Ματθαιόπουλο Αρτέμη με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Το παρόν έδωσαν πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος από ολόκληρο το νομό Καβάλας τιμώντας έτσι το μοναδικό έντιμο και καθαρό κίνημα στην Ελλάδα. Μέσα σε κλίμα αποθέωσης, οι Καβαλιώτες έστειλαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση το ηχηρό μήνυμα ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη, δίπλα στους Έλληνες. Η υποδοχή που επιφυλάχθηκε στον συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο ήταν εξαιρετικά θερμή και σε πολλά σημεία της εκδήλωσης τα χειροκροτήματα διέκοπταν την ομιλία του συναγωνιστή.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο γραμματέας της Τ.Ο. Καβαλάς, Δημήτρης Βογιατζής, για ένα σύντομο χαιρετισμό περιγράφοντας την άνοδο μιας περίπου μονάδας των ποσοστό μας στο νομό Καβάλα όπου σε μερικές περιοχές άγγιξε ακόμη και το διψήφιο. Ακόμη και σε παραδοσιακά κέντρα της ψοφοδεξίας η Χρυσή Αυγή είχε αύξηση ποσοστών ενώ ταυτόχρονα υπήρξε και διατήρηση των υψηλών ποσοστών σε δήμο Νέστο και Παγγαίου.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο, ο συναγωνιστής Φώτης Γραικός, για ένα σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν δραστηριοποιείται μόνο στις εκλογές και ότι συνεχίζει καθημερινά να δίνει έναν αγώνα ενάντια στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Κατόπιν τον λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, που αναφέρθηκε στις τελευταίες εκλογές που το κίνημα μας έδωσε έναν μεγάλο και άνισο αγώνα ενάντια κυριολεκτικά σε ολόκληρο το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Η Χρυσή Αυγή έδωσε έναν αγώνα χωρίς να υπάρχει προβολή των θέσεων μας, χωρίς κρατική επιχορήγηση όπως είχαν όλα τα άλλα κόμματα, με την συκοφάντηση να είναι καθημερινό φαινόμενο αλλά και μια πολιτική δίωξη με μια δίκη κουκλοθέατρο αριστερών να βρίσκεται στο παρασκήνιο. Δεν νομίζω, τόνισε ο συναγωνιστής, ότι ιστορικά υπήρχε άλλο κόμμα στην σύγχρονη ιστορία που να πολεμήθηκε και να μισήθηκε τόσο πολύ και όμως κατάφερε τόσα πολλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Το Κίνημα των Εθνικιστών κατάφερε να κρατήσει την φλόγα του Ελληνισμού ζωντανή, να ξαναφέρει την ελπίδα και την προσδοκία σε έναν ολόκληρο Λαό!

Κλείνοντας την ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τον αγώνα που έδωσαν ως εκλογικοί αντιπρόσωποι αλλά και γενικά όλους τους παρευρισκόμενους που βρίσκονται δίπλα στο Εθνικιστικό κίνημα και δίνουν το παρόν στις δράσεις και τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Αμέσως μετά έγινε η απονομή επαίνου ως αναμνηστικού για την εκτέλεση του καθήκοντος σε όλους τους συναγωνιστές που ήταν εκλογικοί αντιπρόσωποι. Πάνω απ’ όλα για έναν Χρυσαυγίτη είναι η εκτέλεση του καθήκοντος του. Αυτό το τόσο απαραίτητο καθήκον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι η προάσπιση της Πατρίδας, η προστασία του Λαού και η επαναφορά της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Αυτές τις μέρες ας μην ξεχνάμε το κάλεσμα του Αρχηγού μας για αντίσταση. Πρέπει να αντισταθούμε. Γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Και στις δύσκολες μέρες είναι που μετριούνται όσοι έχουν την πίστη στην καρδιά, όσοι έχουν καρδιά ελληνική. Ψηλά τις σημαίες! Θα νικήσουμε!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, μία ακόμη ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 για θέματα πολιτικής επικαιρότητας και η ομιλία με θέμα η Μαγεία της Ελληνικής γλώσσας. Αρχικά, το λόγο πήρε ο γραμματέας της Τοπικής αναφερόμενος στο σύγχρονο γιουσουφάκι και υπουργό καταστροφής Ελληνικής παιδείας Φίλη, που εξυπηρετεί τα τούρκικα συμφέροντα αρνούμενος την Ποντιακή γενοκτονία έχοντας σαν αποτέλεσμα την αντίδραση χιλιάδων Ελλήνων Ποντίων. Επίσης, ο συναγωνιστής υπενθύμισε την 19η Μαΐου 1981, όπου η προδοτική – ενδοτική – πατριδοκάπηλη νοδούλα, τιμούσε την μνήμη του Κεμάλ ανήμερα της γενοκτονίας των Ποντίων στην Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, έγινε μία τοποθέτηση στην πρόταση του ανθέλληνα Γιούνκερ για κοινή ακτοφυλακή Ελλάδας – Τουρκίας υπό το πρόσχημα της λαθρομετανάστευσης και προς αποφυγή πολιτικής διαμάχης μεταξύ των δύο κρατών για τα δέκα ναυτικά μίλια. Σαν αντιπρόταση όμως, θα μπορούσε να αναλάβει το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό για να φυλάξει τα σύνορα, πολύ κοντά στα τουρκικά παράλια, έτσι ώστε να μην ξεκινούν καθόλου τα πλοιάρια. Όποιος επιθυμεί να ζήσει ελεύθερος, έχει καθήκον να πολεμήσει.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Σούφης Γεράσιμος αναφερόμενος στην Ελληνική γλώσσα. Την τελειότερη στα χρονικά της ανθρώπινης ιστορίας, που έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά και να περικλείει μια ”αφανή αρμονία”. Η ”Μαγεία” της Ελληνικής γλώσσας, είναι ότι μας δείχνει την εκ νέου ανακάλυψη της ουσίας της ως μακρινή πηγή του Πολιτισμού μας που αναπτύσσεται και εξελίσσεται διαρκώς, σαν ένας ανώτερος ζωντανός οργανισμός. Είναι μια ψυχή που κρατά αναμμένη τη δική της δάδα μέσα στο βαθύ σημιτικό σκότος. Κάθε λαός έχει τη γλώσσα που του αξίζει. “Είθε η γλώσσα μας να γίνει κοινή όλων των υπολοίπων λαών, εις το όνομα της Μεγάλης Ελλάδος”. Μετά το πέρας των ομιλιών, όλοι οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 κλιμάκιο της Τ.Ο. Θάσου μοίρασε ενημερωτικό υλικό σε μαγαζιά, καφενεία καθώς και σε σταθμευμένα οχήματα στον Λιμένα της Θάσου. Οι κάτοικοι μας υποδέχτηκαν πολύ θερμά και έδειξαν πολύ ενδιαφέρον.Κουβέντιασαν μαζί μας τις ανησυχίες τους, το θέμα της λαθρομετανάστευσης που τους φοβίζει καθότι η Θάσος είναι ένα από τα νησιά του Αιγαίου στο οποίο σε λίγο καιρό θα προς αράζουν όπως φαίνεται βάρκες και φουσκωτά γεμάτα λαθρομετανάστες, μας μίλησαν για τα δυσβάσταχτα χαράτσια και τις μειώσεις των συντάξεων τους και μας ομολόγησαν πως τελικά η μόνη Ελπίδα της πατρίδας μας είναι η Χρυσή Αυγή γι΄ αυτό να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε γι’αυτήν και το Έθνος μας.

Συνέντευξη του συναγωνιστή Αντώνη Γρέγου στο Ράδιο Μετρόπολις για την διαμαρτυρία των Ποντίων και το επεισόδιο με τον Κουμουτσάκο 

Δηλώσεις στο  FocusFM 103,6 για τις συκοφαντίες του Κουμουτσάκου


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn330#ixzz3qzL1yyLV

Exit mobile version