Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ-ΠΟ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΟΧΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ (ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ (ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ)!

astynomikoi_diokseis

Γράφει ο Αντίοχος

Απανωτές δηλώσεις για το συμβάν με τον Κουμουτσάκο έξω από τη βουλή, κάνει ο (εκ ΠΑΣΟΚ προερχόμενος…) υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Τόσκας. Ο οποίος, στις δηλώσεις που έκανε τις προηγούμενες μέρες, στις μεν αρχικές έλεγε με βεβαιότητα ότι οι δράστες είναι μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ στις επόμενες πως υπάρχουν… ενδείξεις ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής – κοινώς είχε «χάσει τη μπάλα»…

Ωστόσο, στις πιο… φρέσκιες δηλώσεις του, έδωσε οδηγίες στους αστυνομικούς, πως πρέπει να ενεργούν… κατά περίπτωση, ανάλογα με ποιους έχουν να κάνουν: «Δεν πιστεύουμε ότι η αστυνομία πρέπει να έχει ούτε στάση απαθή, αλλά ούτε και επιθετική. Πρέπει οι αστυνομικοί να λειτουργούν με σύνεση αλλά και δυναμικά όπου χρειάζεται, όπως σε όλες τις προηγμένες χώρες. Δεν πρέπει όμως να δρουν όπως θέλουν… Είμαι σε επικοινωνία με την Κυβέρνηση και να είστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχει ανοχή εκεί που δεν πρέπει. Σε περιπτώσεις όπως η προχθεσινή δεν θα υπάρξει ανοχή».

Το εστί μεθερμηνευόμενον:

Όταν οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν αριστεριστές κουκουλοφόρους που επιχειρούν να τους κάψουν ζωντανούς (όπως κατά την πρόσφατη επιδρομή συμμορίας κόκκινων πουτανόπαιδων στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων…) ή που καταστρέφουν την δημόσια περιουσία ή αυτήν του κοσμάκη, να είναι απαθείς και να δείχνουν ανοχή. Σε αντίθετη περίπτωση, να ενεργούν… δυναμικά!

πηγή

Exit mobile version