Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνο ο Φίλης έχει το «θάρρος» να εκφράζει δημόσια τις αντεθνικές θέσεις των Συριζαίων – Οι υπόλοιποι απλά κρύβονται!

Μόνο ο Φίλης έχει το «θάρρος» να εκφράζει δημόσια τις αντεθνικές θέσεις των Συριζαίων - Οι υπόλοιποι απλά κρύβονται!

Ακούγεται από πολλούς ότι «ο Φίλης είναι ο νέος Πάγκαλος». Η παρομοίωση αυτή δεν αφορά μόνο το υπέρβαρο πάχος και την συνολική αντιαισθητική εμφάνιση που διέπουν από κοινού και τους δύο, αλλά και το γεγονός ότι ο Φίλης φροντίζει με τις δηλώσεις του να προκαλεί συνεχώς την αγανάκτηση και την οργή των περισσοτέρων Ελλήνων. Ως εκφραστής του «4% του ΣΥΡΙΖΑ» φροντίζει να είναι ο εκφραστής αναχρονιστικών, ξεπερασμένων και ξοφλημένων απόψεων και θέσεων. Γι’ αυτό και κανένας δεν πρέπει να εκπλήσσεται τόσο από την προκλητικότητα των δηλώσεών του, όσο και από την συχνότητα με την οποία αυτές γίνονται.

Εδώ και πολύ καιρό αυτό το πολιτικό και ηθικό παχύδερμο, έχει δώσει σαφή δείγματα γραφής, αποκαλύπτοντας ξεκάθαρα τον εθνομηδενισμό και την επικινδυνότητα των απόψεών του. Να ορισμένα χαρακτηριστικά δείγματα των ανεκδιήγητων θέσεών του:

α) Με εμπάθεια και υφάκι ρωτούσε στην προηγούμενη Βουλή: «Πόσο κόστισε την τελευταία χρονιά συνολικά η μεταφορά του Αγίου Φωτός για τον Κρατικό Προϋπολογισμό; Βρίσκεται στις προθέσεις της κυβέρνησης η κατάργηση αυτών των οπισθοδρομικών “εθίμων” του κράτους, καθώς και των δαπανών για την εκτέλεσή τους από τις υποχρεώσεις του ελληνικού κράτους;». Εκτός από βέβηλος (χαρακτηρίζοντας «οπισθοδρομικό “έθιμο”» την μεταφορά του Αγίου Φωτός), πιάστηκε και εντελώς αδιάβαστος, καθώς η μεταφορά δεν στοιχίζει ούτε ένα ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό, εκθέτοντας έτσι τον χοντρόπετσο εαυτό του.

β) «Θα υποταχθούμε στη λογική ότι θα θεραπεύσουν τα φημολογούμενα λείψανα τους καρκινοπαθείς; Αυτό είναι μορφή ειδωλολατρίας», είχε πει για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας, όταν αυτά είχαν έρθει στη Αθήνα, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

γ) Όταν αυξήθηκε ο ΦΠΑ από 13% σε 23%, ο Φίλης υπερασπίστηκε το μέτρο λέγοντας τα εξής χυδαία και απίστευτα: «Πόσα μακαρόνια τρώει ο κόσμος, για να βγάλουμε την αύξηση 10% στις δαπάνες τους; Συζητάμε για έξι λεπτά, έξι σεντς το πακέτο τα μακαρόνια; Αυτό κουβεντιάζουμε, όταν μιλάμε σοβαρά πολιτικά;»

δ) Οι επόμενες ανοησίες του αφορούσαν τις «πενταροδεκάρες του ΦΠΑ 5% ή του 13% στην ιδιωτική εκπαίδευση» και το μπέρδεμα του ΦΠΑ στα μοσχάρια με αυτόν της Παιδείας.

Όσο πολιτικά και ηθικά παχύδερμος σαν το βόδι κι αν είναι, δεν μπορούν να δικαιολογηθούν ούτε τα αναφερόμενα προηγουμένως λεγόμενά του, ούτε πολύ περισσότερο φυσικά η βεβήλωση των σφαγιασθέντων  της Ποντιακής Γενοκτονίας με τις γνωστές άθλιες, ανεπίτρεπτες, αναιδείς και ανιστόρητες απόψεις-ύβρεις που ξεστόμισε. Το θλιβερό αυτό υποκείμενο (ιδεολογικά, πολιτικά, εμφανισιακά) αποτελεί, επί της ουσίας, την εξωτερίκευση των απόψεων των περισσοτέρων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία απλώς δεν μπορούν να τα δημοσιοποιήσουν. Ο εθνομηδενισμός, όμως, έστω και καμουφλαρισμένος, συνεχίζει να υποσκάπτει τα θεμέλια της Πατρίδας μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-filhs-einai-autos-pou-ejwterikeuei-tis-antethnikes-theseis-twn-surizaiwn#ixzz3r0STbPJk

Exit mobile version