Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Tρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Tρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Η εντέχνως δημιουργηθείσα χρηματοπιστωτική κρίση έχει κυριολεκτικά απονευρώσει τους Έλληνες και μεταμόρφωσε την Ελλάδα σε αποικία χρέους. Η ανθελληνική κυβέρνηση όμως, αγνοώντας την πραγματικότητα προτίθεται να εγκαταστήσει 20 χιλιάδες λαθρομετανάστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Στο μέλλον δε, θα καταστήσει και άλλες ελληνικές πόλεις, ως τόπους υποδοχής-εγκατάστασης λαθρομεταναστών. Και όταν η πατρίδα σου θα πνιγεί από λαθρομετανάστες; Τι νομίζεις ότι θα κάνει; Θα στείλει στο Λουξεμβούργο άλλους 30 πρόσφυγες!

Σ.Μ. 

Εγκαίνια αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου στο Αγρίνιο‏

Το ακούσαμε κι αυτό, ο Μεϊμαράκης να ζητάει την παραίτηση του Φίλη αλλά και την παραίτηση του Τόσκα, επειδή η αστυνομία δεν συνέλαβε τους δράστες διαδηλωτές που προπηλάκισαν τον Βουλευτή της Ν.Δ. Γ. Κουμουτσάκου και χειροδίκησαν σε βάρος του, χωρίς σοβαρή σωματική κάκωση. Δεν ζητήσατε ,όμως την παραίτηση του Μιχ. Χρυσοχοϊδη, του ιδίου Υπουργείου, όταν, προ 5ετίας διαδηλωτές πυρπόλησαν την τράπεζα Marfin και τρεις υπάλληλοί της βρήκαν τραγικό θάνατο μεταξύ αυτών και μία έγκυος και κινδύνευσαν άλλοι πέντε με σοβαρό τραυματία του ενός από τους πέντε. Δεν ζητήσατε την παραίτηση του Ν. Δένδια υπουργού του ιδίου Υπουργείου, όταν προ 2ετίας στο Ν. Ηράκλειο , στα γραφεία της Χρυσής Αυγής δύο άτομα με δίκυκλο δολοφόνησαν εν ψυχρώ δύο νεαρά παιδιά και τραυμάτισαν σοβαρά και τρίτο. Δεν ζητήσατε την παραίτηση των υπουργών του ιδίου υπουργείου για την δολοφονία με καλάσνικοφ από αναρχικούς αστυνομικούς και την αστυνομικό που έμεινε παράλυτη εφόρου ζωής και, νομίζω, ότι πέθανε πρόσφατα. Δεν διαμαρτυρηθήκατε για την δήλωση βουλευτή και υπουργού του κόμματος της Ν.Δ. που δήλωνε από τηλεόρασης: “Κάθε Έλληνας πολίτης έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να καίει την Ελληνική Σημαία”. Δεν διαμαρτυρηθήκατε για δηλώσεις από τηλεόρασης υπουργού της Ν.Δ. για το καλωσόρισμα λαθρομεταναστών: “Εγώ ευχαριστώ εκείνους που επιλέγουν την Ελλάδα να ζήσουν μαζί μας και να αγωνισθούν μαζί μας για μια καλλίτερη κοινωνία”. Δεν μας αρκούν οι κλοπές, οι ληστείες μετά φόνου από αλλοδαπούς, ούτε το 1,5 εκατομμύριο άνεργοι Έλληνες. Να αυξηθεί η ανεργία και να λιμοκτονούμε. Δεν διαμαρτυρηθήκατε για την απόδοση της υπηκοότητας στους αδελφούς Αντετοκούμπο, όταν ο πρωθυπουργός κάλεσε τον έναν στο Μέγαρο Μαξίμου. Όλοι τους είναι το ίδιο μαγαζί, όλοι τους πλην της Χρυσής Αυγής.

Γεώργιος Κ. 

Απόβαση 3.500 τούρκων στην Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ – Θα παραστεί και ο Φίλης;

Κυρίες και κύριοι, επειδή δεν είστε κόμμα που κυβέρνησε ως εκ τούτου δεν έχετε κάνει απάτες όπως άλλα κόμματα αλλά και δεν συμβάλατε στην καταστροφή της χώρας θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την καταγγελία μου στο Δήμο Αποκορώνου Χανίων και την πολεοδομία Χανίων για απάτη μέσω κατάχρησης κοινοτικών και Εθνικών πόρων ως και παράνομα καινούργιες επικίνδυνες οικοδομές χρηματοδοτούμενες ως αναπαλαιωμένες. Δεν δέχομαι Έλληνες να κοιμούνται στο δρόμο και να στέκονται στην ουρά για ένα κομμάτι ψωμί. Κάθε τους απάτη πρέπει να τιμωρηθεί.

Με εκτίμηση από Φρανκφούρτη
Γ. Η. 

Τρομοκρατία και Αριστερά: Εν όψει της καταθέσεως Πανούση, ας θυμηθούμε κάποια γεγονότα για το “κόκκινο” παρακράτος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-10-noembriou-2015#ixzz3r4fCXlfr

Exit mobile version